Brena: Brisala sam Oliveru šoferku na kolima!


IZVOR: G. D. - 03.08.2018 | 19:15


Lepa Brena teško je podnela smrt hrvatskog kolege Olivera Dragojevića, pa se prisetila momenta kada su se sreli zadnji put, ne sluteći da će biti i poslednji u ovom životu.

 

Ready for Slavi sou????

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on Mar 22, 2018 at 2:03pm PDT

Folkerka je sa suzama u očima, ne preterano doterana, stala pred kamere TV Prve, gde je specijalno za emisiju "150 minuta" evocirala uspomene na legendarnog pevača koji je prošle nedelje preminuo usled duge i teške bolesti. Ova vest šokirala je celu estradu i malo ko je imao snage da progovori pred kamerama, ali ipak Brena se sa setom i tugom u glasu prisetila njihovog poslednjeg susreta na pumpi gde je ona želela da se našali, pa je uzela da mu briše prozore na kolima.

Videla sam ga na pumpi i htela da se našalim s njim, pa sam počela da mu brišem prozore. Tada me je prepoznao

Foto: youtube.com/PlayPauze

Oliver Dragojević

- Poslednji put smo se videli negde u Skandinaviji, gde je bio na pumpi i sipao gorivo. Primetila sam ga, pa sam želela da se našalim. Došla je jedna devojka, koja mu je brisala staklo. Ja sam od nje uzela onu četku za brisanje stakla i našalila se s njim i počela da mu brišem prozore. Tu smo se prepoznali. Pozdravili smo se vrlo srdačno i svako je otišao na svoju stranu. Ja sa svojim bendom, on sa svojim, svako put svojih obaveza - rekla je Brena, koja kaže da će pamtiti samo lepe i vedre stvari.

- Saznanje da ga više nema bilo je za mene jako bolan trenutak. Kad sam se probudila ujutru i pročitala vest, znate kako, postoji veoma mali broj ljudi koje sam ja na neki način volela, cenila i poštovala, koji su otišli. Nekada ne postoje uopšte reči kojima vi možete da opišete neku emociju i poštovanje uopšte koje osećate prema tim ljudima. Jedan od njih je sigurno i Oliver Dragojević i nadam se da je na nekom lepom, boljem i mirnijem mestu. I da zna da je mnogo toga ostavio iza sebe - rekla je Brena sve vreme pokušavajući da nađe prave reči, koje bi opisale njenu tugu i bol zbog odlaska kolege koji je muzičku karijeru započeo u staroj Jugoslaviji kada i ona.