RAZVODE SE SEVERINA I MALI KEBA?


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 24.07.2018 | 05:35


Hrvatska pevačica Severina Kojić već izvesno vreme planira da otkači Malog Kebu jer se tajno viđa sa jednim hrvatskim moćnikom, ekskluzivno otkriva Srpski telegraf.

Foto: instagram.com/severina

Zamerila se svekru, a onda počela da se viđa sa hrvatskim moćnikom... Igor i Severina

Naime, kako izvor iz Hrvatske blizak pevačici tvrdi, Kebina snajka uživa pored desetak godina starijeg biznismena iz Splita koji ima veze i s politikom.

- Severina i Igor već duže vreme imaju krizu u braku, jer se pevačica tajno viđa sa jednim ozbiljnim biznismenom i političarem, veoma uvaženim i poznatim u tamošnjim krugovima. Pevačica na sve načine pokušava da bez drame izađe iz odnosa sa Kojićem kako bi u potpunosti mogla da bude srećna sa moćnim Splićaninom, međutim, i sama zna kakav bi to odjek ostavilo u javnosti. Pogotovo što joj je Mali Keba u svakom smislu na usluzi, prati je na nastupima, sa kojih redovno objavljuje slike i snimke poput njenog menadžera, pomaže joj oko sina Aleksandra i pruža joj podršku u borbi koju vodi za starateljstvo sa detetovim ocem Milanom Popovićem. Tako da bi svakako naišla na osudu što ga je varala i na kraju otkačila - otkriva naš sagovornik iz Hrvatske.

Foto: instagram.com/severina

Kraj braka...? Severina

Nedavno se pronela vest da se Seve zamerila i svekru Draganu Kojiću, te da dva meseca nije kročila u njegovu kuću

S druge strane, nedavno se po beogradskim kuloarima pronela i vest da se srpska snajka Severina Kojić žestoko zamerila svekru Draganu Kojiću Kebi kada se nije pojavila na jednom porodičnom slavlju u njegovoj Loznici. Navodno, folker se tada smrtno naljutio što ga Seve nije ispoštovala jer nije želela da bude gost na okupljanju koje je on organizovao u rodnom mestu.

Foto: instagram.com/dragankojickeba

Naljutila ga snajka... Keba

- Keba joj je tada odbrusio da njegovo slavlje možda nije na "njenom nivou", pa da zato izbegava njegovu familiju. Nakon toga Seve više nije kročila nogom ni u njegovu kuću na Bežanijskoj kosi - tvrde upućeni.

U prilog ovim navodima ide i činjenica da su Igor i Severina izostali sa sahrane Sinana Sakića iako su na njegovom oproštajnom koncertu na Tašmajdanu prošle godine bili među glavnim VIP gostima i uživali sa sve tata Kebom i mama Oljom. Veliko iznenađenje je bilo i kada se nisu pojavili na svadbi Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Navodno, Igor već dva meseca sam dolazi u Beograd kada želi da vidi roditelje, dok njegova supruga ostaje u Hrvatskoj.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Draganom Kojićem Kebom, ali nam se on nije javljao na telefon. A kada smo pokušali stupiti u kontakt sa Severinom preko njenog menadžera Tomislava Petrovića, on nam je zapretio tužbama.