Emina: Dve godine sam patila zbog Mustafe!


IZVOR: D. L. - 28.04.2018 | 05:35


Pevačica Emina Jahović otkrila je da je strašno patila poslednje dve godine braka, zbog čega je odlučila da se razvede od supruga Mustafe Sandala.

 

✌?#beforeshooting #belgradevibes #nemanjahairstyle

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Apr 21, 2018 at 4:25am PDT

Naime, pop zvezda tvrdi da nije pogrešila u donošenju odluka koje se tiču razvoda braka, kao i da bi bilo mnogo strašnije da je probleme gurala pod tepih i pravila se da je sve u redu.

Jahovićka: Gde nema sreće, svi putevi vode u bolest, depresiju i tugu

- Iza mene su dve godine tihe patnje i hodanja po žici. Nekako sam zamišljala da stojim na steni: ispred mene je bila reka, a iza mene ambis. Ako krenem nazad, pašću, a ako krenem napred, možda i uspem da preskočim reku. Nisam bila srećna, a gde nema sreće, svi putevi vode u bolest, depresiju i tugu. Umem da trpim, ali to više nisam mogla ni želela. Zato sam se usudila da kažem kraj - izjavila je pevačica za magazin Hello. Jahovićka je objasnila da je nestala ljubav između nje i njenog supruga, te da nije želela da gura njihov brak napred na silu.

 

Günaydınlar:)

A post shared by Mustafa Sandal Official (@mustafasandal24) on Nov 6, 2017 at 11:39pm PST

- Živim za ljubav i ne bih mogla da ostanem u odnosu u kom je nema. Ni Mustafa ni ja nismo želeli da dođemo u tu situaciju. Isključivo zbog toga smo se i razišli - rekla je pevačica. Inače, Emina trenutno uživa u plodovima svog rada i zadovoljna je reakcijama na njen novi album "Dalje". Dokaz da je pogodila ukus publike su milionski pregledi koje broje njene pesme na Jutjub kanalu.