OVO JE PORODIČNI DOM DRAGANE MIRKOVIĆ: Ni sama ne zna koliko SOBA ima, vredi 50 MILIONA! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.N. - 26.03.2024 | 18:55


U medjijima je odjeknula vest da se Dragana i Toni razvode, a u ovom dvorcu su godinama živeli zajedno!

Foto: ST/V. Luki'
OVO JE PORODIČNI DOM DRAGANE MIRKOVIĆ: Ni sama ne zna koliko SOBA ima, vredi 50 MILIONA! (FOTO)

Pevačica Dragana Mirković obavestila je javnost da je podnela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića.  Pevačica je obavestil javnost o svojoj odluci, koji prenosimo u celosti:

Ianče, Dragana Mirković živi u velelepnom dvorcu u mestu Ebenfurt nadomak Beča. Dvorac ima poseban kulturno-istorijski značaj i navodno je koštao 50.000.000 evra. Ovaj impozantni dvorac privlači pažnju mnogih posetilaca, a fanovi često dolaze automobilima ispred zdanja kako bi ga lično videli, fotografisali se i osetili delić istorije ovog zdanja, u kome je krajem 17. veka često boravila i Marija Terezija.

Novim fotografijama koje su nedavno procurele, može se primetiti da je spoljašnjost dvorca skoro u potpunosti obnovljena. Ispred ulaza se nalazi ogromna kapija u crnoj boji, koja se savršeno uklopila u ceo ambijent. Mnogi posetioci su primetili da dvorac više podseća na katedralu nego na mesto za stanovanje.

Foto: Instagram.com/TikTok.com

Dragana Mirković pozira ispred svog dvorca

Enterijer dvorca je pažljivo uređen, a Dragana i njen suprug Toni su zajedno birali nameštaj. Unikatne predmete su većinom kupovali u Italiji, birajući ono što im se dopadalo u određenom trenutku. Kupatilo je kompletno ukrašeno "Svarovski" kristalima sa antičkim motivima, dok "Versaće" komoda daje posebnu notu celom prostoru.

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica i njena porodica organizuju porodične proslave. Takođe, radi se na muzeju u sklopu imanja, koji će uskoro biti otvoren za posetioce. Ova dodatna atrakcija pružiće posetiocima priliku da uživaju u bogatoj istoriji i kulturi ovog impozantnog zdanja.

Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko soba ima u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora. Ova impresivna brojka dodatno naglašava veličinu i raskoš ovog luksuznog imanja. POGLEDAJ GALERIJU

Dragana Mirković uspešno održava balans između privatnosti i javnog interesa za njen život u ovom spektakularnom dvorcu, ostavljajući svoje fanove zaintrigirane i fascinirane njenim životom u raskošnom okruženju nadomak Beča.

- Ne znam tačno, ali ima ih mnogo. Tu su i ogromne sale koje zauzimaju čitavo krilo, a neke čak i dva. Na drugom spratu, u delu zamka u kojem planiramo da živimo, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata želimo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i školske ekskurzije, ali ne nameravamo da naplaćujemo ulaz. Neophodna je i restauracija slike na plafonu, što zahteva vreme, za šta će biti zaduženi pravi umetnici - rekla je Dragana jednom prilikom.

BONUS VIDEO: