PAVLE MENSUR SMUVAO SOFIJU ŠAŠIĆ?! Nakon raskida sa voditeljkom pojavila se FOTOGRAFIJA sa ćerkom Željka Šašića!


IZVOR: Republika/A.N. - 11.03.2024 | 18:30


Nakon kraha veridbe pronašao novu devojku?

Foto: ST/Nemanja Pančić, promo
PAVLE MENSUR SMUVAO SOFIJU ŠAŠIĆ?! Nakon raskida sa voditeljkom pojavila se FOTOGRAFIJA sa ćerkom Željka Šašića!

Već suži vremenski period vodile su se polemike o raskidu glumca Pavle Mensur o voditeljke informativnog programa Nastasije Stošić. Međutim, svima je postalo jasno da njih dvoje više nisu u vezi kad je on sa svog profila na društvenoj mreži Instagram uklonio sve zajedničke fotografije koje je imao sa Nastasijom. 

Foto: Instagram.com

Pavle Mensur i Nastasija Stošić

O njegovom ljubavnom životu dosta se polemisalo nakon toga, a sad je poslednjoj objasnom podigao ozbiljnu prašinu na društvenim mrežama. Naime, Pavle je objavio fotografiju sa ćerkom poznatog pevača Željka Šašića, Sofijom Šašić

Njih dvoje su pozirali u jako prisnom izdanju, a na preko njenoc celog lica bio je osmeh. Još uvek nije poznato da li su Sofija i Pavle u ljubavnom odnosu ili je ovo samo prijateljska fotografija, jer se povodom toga još uvek niko od njih dvoje nije oglašavao. 

U nizu fotografija na njegovom Instagramu nalazi se i slika sa Sofijom, što možete da vidite u nastavku teksta. 

https://www.instagram.com/p/C4YVttfM9QK/?img_index=4

- Srce je moje violina - napisao je Pavle uz fotografije koje je objavio, a jedna od tih slika upravo je bila i sa Sofijom. 

- Leeepoooo - napisala je Željkova ćerka ispod fotografija koji je podelio atraktivni glumac. 

Inače, Sofija je nedavno pričala o svojim ljubavnim izborima u jednoj emsiji. 

Za svoje neke čudne izbore u životu kada su ljubav i muškarci u pitanju, ne krivi problematične godine u odnosu sa svojim ocem.

Foto: ATAImages

Sofija i Željko Šašić

Nisu to loši muškarci. To su moje ishitrene odluke da budem sa njima. Nisu bili loši. Taman posla. Moje veze su sve bile duge. U proseku po dve godine. Nisam ni sa kim bila tek da bih bila. Tada su postojale emocije. Loši nisu bili, ali da li su bili pogrešni – to bih mogla da kažem - bila je iskrena Sofija za Informer.

BONUS VIDEO: