Horoskop

NEDELJNI HOROSKOP DONOSI VRTLOG EMOCIJA I PRILIKE KOJE SE NE PROPUŠTAJU: Vodolije očekuju trzavice u vezi, Vagama stiže novac

Pogledajte šta su vam zvezde priredile za period od 13. do 20. maja.

12.05.2024 17:50

NEDELJNI HOROSKOP DONOSI VRTLOG EMOCIJA I PRILIKE KOJE SE NE PROPUŠTAJU: Vodolije očekuju trzavice u vezi, Vagama stiže novac
shutterstock.com

Predstojeće nedelje, pojedine pripadnike Zodijaka očekuju drastične promene. Iskoristite period koji sledi kako biste realizovali planove na kojima dugo radite. Nekima će se osmehnuti novčani dobitak, a nekima će se posložiti kockice na ljubavnom planu. Budite mudri i iskoristite naklonost zvezda.

Srećna republika donosi vam detaljni nedeljni horoskop za period od 13. do 20. maja 2024. godine.

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Ovna

Ovan - Veliki planova, a još veća dela

POSAO: Dragi Ovnovi, kod vas će se situacije odvijati velikom brzinom i često naglo i iznenada. Nepredvidive situacije će vam omogućiti da budete svesniji i stvorite novo, drugačije, iskustvo. Doći ćete do izražaja, s novom snagom i energijom, a ono što radite će se dopadati ljudima s kojima sarađujete. Hvaliće vas i iznositi vaše rezultate, a vama bi sve moglo da deluje preterano, pa biste u nekim situacijama mogli da se osećate i neprijatno. Mnogi Ovnovi se nalaze u prelomnom trenutku kada je posao u pitanju, a moguće je da će nekih stvari morati da se odreknu. Pazite da ne podlegnete nekim pritiscima, pa tako ne izgubite sebe. Cela nedelja je veoma značajna, ali ćemo izdvojiti 18. maj, kada biste mogli napraviti veliki korak. Finansijska situacija vam je u fokusu, a mnogi Ovnovi će podići poslovanje na viši nivo, dobiti više novca ili biti plaćeni za neke kratkoročne poslove. S druge strane, imaćete i troškove, pa će se taj novac rasplinuti na sve strane. U svakom slučaju, važno je da je protok novca pokrenut. Za vikend je moguće kraće putovanje, a nisu isključene ni zabave i proslave. U svakom slučaju, bićete u pokretu i stalnoj akciji, ali na vaše veliko zadovoljstvo.

LJUBAV: Zauzeti Ovnovi će biti prilično dinamični i aktivni, pa partneru to može delovati previše. Nećete trpeti dosadu i pasivnost, ali bi bilo lepo da nađete meru i granicu i poslušate u nekim situacijama partnera, njegov predlog i izađete i njemu u susret. Moguće je zajedničko putovanje ili neko porodično okupljanje. Slobodni Ovnovi će više nego ikada imati priliku da uplove u novu vezu. Imaćete nestandardne situacije i življe momente koji će vas i usrećiti, ali i malo razdrmati, što vam je neophodno posle dužeg inertnog perioda. Razmrdaćete atmosferu i biti u centru pažnje. Nije isključeno da će se sve dogoditi na nekoj proslavi ili ćete biti u većem društvu. Izašli ste iz nekog ograničavajućeg perioda i sada preuzimate inicijativu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli imati problema zbog energičnog ponašanja. Povedite računa o težini i hrani koju konzumirate. Bićete veseli i zadovoljni, pa se trudite da uživate, ali i budete u balansu.

SAVET: Ne žurite i ne idite preko svojih granica

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Bika

Bik - Krupne promene

POSAO: Dragi Bikovi, srećan vam rođendan! Ove nedelje ćete imati pojačane aktivnosti i dosta momenata koji će obeležiti naredne dane.  Specifičnu situaciju možete očekivati već u ponedeljak 13. maja, kada ćete neke stvari morati da prebrodite ili prihvatite nešto potpuno novo. Osetiće se velike i krupne promene, koje će nekima biti nametnute, dok će neki Bikovi biti u prilici da sami odluče. Moraćete da budete istrajni i samouvereni da biste izgurali i prebrodili sve oscilacije. Od srede biste mogli da dobijete podršku ili pomoć od nekih ljudi, što će vam takođe mnogo značiti i olakšati situaciju. U petak treba da budete obazrivi jer su mogući izazovi na polju komunikacije ili odnosa s nadređenima. Ovo je veoma važan period kad ćete pokušati da sredite mnoge stvari i dovedete ih u red. Uverićete druge da je vaš plan ili koncept dobar i funkcionalan. Rezultati koje budete imali mogli bi biti drastično bolji nego što je to bilo u prethodnom periodu, što će se osetiti i na finansijskom planu. Moguća je saradnja s nekim od prijatelja, a nije isključena ni bolja pozicija na poslu. Mnogi Bikovi će poželeti da naprave drastične promene u svom izgledu. Imaćete više poverenja u sebe i osećati se sigurnije.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Bikovi će imati buran i neobičan period. Imaćete iznenadne reakcije na partnera ili facijalne ekspresije, kojima ćete pokazati stav. Svi odnosi koji su bazirani na fizičkom planu, bez jake duševne povezanosti, mogli bi biti na ispitu i doživeti potrese. Moraćete da reagujete na neke stvari jer, u suprotnom, ako pustite da se same odvijaju, možda bi mogle da odu u pogrešnom pravcu. Promene su neminovne, ali je komunikacija između vas važna. Slobodni Bikovi će imati razne situacije koje će ih staviti u položaj da donesu odluku i izjasne se. Potrebno je da se adaptirate na novonastale situacije i shvatite da ne možete ništa da radite po inerciji, već isključivo ono što zaista osećate. Vikend je povoljan za izlaske, druženje, ali i razgovore jer ćete se mnogo bolje razumeti, a i neke veze bi mogle otpočeti svoju priču.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema biste mogli imati s psihom i snovima, ali nisu isključene ni glavobolje. Budite svoji i donosite samostalno odluke da biste izbegli sve neprijatnosti.

SAVET: Budite iskreni

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Blizance

Blizanci - U niskom startu

POSAO: Blizancima će već na početku nedelje biti jasno da nad nekim stvarima nemaju kontrolu. Moguće je da će neke odluke morati da donesu druge osobe, čak mimo vašeg znanja, ali to nikako neće biti usmereno protiv vas, tako da nemate razloga za brigu. Do vas će doći informacije da se o vama priča i da ste u fokusu nekih događanja. Donosićete zaključke koje ste prepoznali između redova i zbog toga što vam je naglašena intuicija. Imate pojačan i jak instikt, što može doneti i blagu uznemirenost. Pustite da se same stvari poslože jer nije poželjno da se nešto ubrzava ili pojačava. Potrebno je da sve bude spremno da bi moglo da se aktivira. Krajem nedelje ćete biti u prilici da se negde predstavite i izložite svoj proizvod ili čak sebe. Budite mudri i aktivirajte se ili iznesite svoj stav samo onda kada vas pitaju ili prozovu. Dobićete dobru priliku, ali je veoma važno da ne preterujete. Iako ste ste se već, u neku ruku, pokrenuli još nije momenat da izađete u potpunosti u prvi plan. Zbog toga biste mogli u nekim situacijama biti uznemireni. Prijatelji će vam i te kako biti od pomoći, a nije isključena ni saradnja s jednim od njih. Blizanci koji su na položaju mogli bi doneti važne odluke i preseći neke stare i neupotrebljive poslove ili stavove.

LJUBAV: Blizanci koji su zauzeti imaće utisak da se mnogo toga menja u njihovom odnosu. Promene ne dolaze isključivo iz spoljašnjih okolnosti, već mnogo unutar vas. Zračite na poseban način, koji bi partneru čak mogao da bude čudan, pa nije isključeno da će vas pitati da li je sve u redu. Radi se o drugačijem odnosu, pogledu, ali svakako nećete dozvoliti da se on zakomplikuje. Mogli biste u nekim situacijama biti zaboravni ili konfuzni, pa bi partner mogao da bude najveća podrška. Slobodni Blizanci prolaze kroz važan unutrašnji proces, ali bi mogli imati i izazove na ljubavnom planu. Nisu isključene tajne veze ili bliskost s osobama koje su daleko. Probajte da olakšate sebi i ne stavljate se u neizvesne situacije.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu biste mogli imati značajne uvide, koji će vam pomoći da se regenerišete i na spontan način menjate okolnosti, ali i vi sami.

SAVET: Budite strpljivi, pred vama je velika promena, a samo korak vas deli od bitnih iskustava

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Raka

Rak - Preokret i novine

POSAO: Rakovi imaju dosta planova i ideja koje su možda u ovom trenutku i nerealni. Bitno je da se iskreno dajete i ne odustajete. Imaćete spontano iskustvo koje će vam otvoriti nešto potpuno novo. Moguće je da ćete promeniti poziciju, reorganizovati se ili promeniti koncept poslovanja i rada. Imaćete iznenadna rešenja i preokret oko 13. i 15. maja, kada ćete biti u prilici da nešto obrazložite i opravdate sebe. Ovu su trenuci koji nisu dobri samo za posao nego i za vas same. Stavićete sebe u prvi plan i promeniti način komunikacije. Izaći ćete iz nekih stereotipa i šablona koji su prevaziđeni i biti spontaniji i otvoreniji. U suprotnom, ako se budete držali starih formi i bili u grču, mogli biste da uđete u sukobe s nadređenima ili osoba koje su vam važne u poslovanju. Ove nedelje neki Rakovi bi mogli imati saradnju s inostranstvom, a neki bi mogli započeti poslove s prijateljem ili preko prijatelja. U svakom slučaju, mogućnosti su velike, a na vama je da ih prepoznate. Finansijska situacija bi, takođe, trebalo da ide uzlaznom putanjom, a nisu isključeni ni dodatni poslovi. Postoji mogućnost ulaganja i potpuno novih životnih okolnosti. Osetićete promene tako što ćete biti hrabriji i smeliji u poslovnim poduhvatima, ali radoznaliji i znatiželjniji. Želja za novim saznanjima vas može naterati da započnete nešto prvi put.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Rakove očekuje prijatno iznenađenje i razrešavanje stvari na koje su dugo čekali. Ovo je period koji ćete pamtiti i koji će doneti kvalitetne promene. Neki Rakovi mogu da očekuju prinovu u porodici, a neki će izgladiti odnose s bliskim osobama. Postići ćete važne dogovore i biti zadovoljni ishodom. Deca će vam pričinjavati posebno zadovoljstvo. Slobodni Rakovi će imati priliku za neke nesvakidašnje momente ili osobe. Dopašće vam se neko ko je veoma neobičan, ali i slobodan i lagan. Možda će vam biti neobično što vam se baš takva osoba dopada, ali to je samo sloboda izbora koju dugo niste imali. Izlazite iz šablona i ustaljenih formi. Radi se o nekome ko dolazi iz okruženja prijatelja ili će vas upoznati neko ko vam je veoma blizak i drag. Iako je cele nedelje naglašena bliskost, vikend je pravo vreme za ljubav.

ZDRAVLJE: Ove nedelje ne treba da se preopterećujete, već prihvatite novu energiju i iskustva. Družite se s ljudima i usvajajte nova znanja.

SAVET: Ne radite ništa na silu i pod tenzijom

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Lava

Lav - Nova uloga

POSAO: Dragi Lavovi, kod vas su važna dugoročna dešavanja i planovi u vezi s poslom na duge staze. Svesni ste da morate da menjate nešto u pristupu i za to ćete imati ogromnu snagu. Pred vama su ozbiljne promene, a međuljudski odnosi nisu opušteni kako bi trebalo, pa biste u nekim trenucima mogli biti nesigurni. Pre svega, menjate se na unutrašnjem planu i stičete nove i važne uvide. U ponedeljak 13. maja možete da očekujete nove okolnosti, ali i izazovne i nepredvidive situacije. Ovako ekstremni momenti mnogima će biti veoma stresni i napeti, pa je veoma važno da znate da će sve biti u redu, ali ne treba ni da se radujete pre vremena niti da pravite dramu. Pamtićete ovaj period i konačno nešto potpisati ili regulisati neke papire i dokumente. Takođe, važan datum je i 15. maj, kada ćete dobiti potvrdu rada i zalaganja na materijalnom planu, a neki Lavovi bi mogli dobiti unapređenje, bolji posao ili dobru priliku za napredovanje. Sve to će biti veoma značajno, pa je veoma važno da se ne uzdignete i ne ponesete. Mnogo toga se stabilizovalo, ali je važan i lični razvoj, a ne samo fizički i materijalni. Ovo je veoma moćan momenat, u kojem će učestvovati više ljudi, ali ćete vi biti predvodnik ili se posebno isticati. Imaćete podršku osoba od autoriteta.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Lavovi bi, pre svega, trebalo da budu iskreni prema sebi, a onda i prema bliskim ljudima. Motivisaćete druge, ali će i druge osobe vas pokretati i na neki način izbaciti u prvi plan. Očekuju vas živahnije i životnije situacije, ali nećete pogrešiti ako se u nekim momentima povučete i pustite da se drugi sami razvijaju. Ovo su veoma kvalitetni momenti, kada bi mnogi Lavovi mogli da stabilizuju odnos, ali takođe su moguće krize kod onih s većim razlikama. Mnogo toga bi moglo da izađe na površinu. Probajte da ne reagujete na stvari koje su površne i nisu vredne. Slobodni Lavovi bi ove nedelje mogli da uplove u slobodnu vezu s osobom koja dolazi iz poslovnog okruženja. Ovo bi mogao biti buran i neobičan odnos. U subotu ćete dobiti potvrdu da imate slične ili iste kriterijume i da zapravo imate mnogo više zajedničkog nego što ste mislili. 

ZDRAVLJE: Ovo je period stabilizacije i regeneracije, pa je potrebno više vremena i truda da posvetite svom telu. Moguće je uklještenje kičme.

SAVET: Ne dozvolite da ego preovlada u nekim situacijama i ne podležite pritisku drugih ljudi

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Devicu

Devica - U drugačijem pravcu

POSAO: Device dovode u ravnotežu međuljudske odnose. Potrebe drugih prema vama bi mogle biti veće nego inače, ali će porasti i odgovornost, poverenje i poštovanje. Naći ćete se u veoma kvalitetnoj relaciji, u kojoj ćete biti zadovoljni i vi, ali i druga strana. Neke svoje planove ćete morati da zamenite drugim događajima, ali će vam to i te kako biti zanimljivo, ali i svrsishodno. Početkom nedelje biste mogli da uradite nešto eksperimentalno, novo ili drugačije. Upustićete se u neke rizike ili ćete biti prinuđeni da nešto započnete, i to sve zbog tuđe greške ili propusta. Nemojte da podležete pritisku i postavite jasna pravila da biste sve uradili kako treba i imali dobre rezultate. Bolji uslovi i disciplina su ključ uspeha u ovom periodu. Prepoznati ste u važnom nadolazećem kvalitetu, ali je važno da istinski u nešto verujete. Ako započinjete nešto novo ili ulazite u nove poslovne vode, obavezno promenite sve što mislite da ne funkcioniše ili treba da se izbaci. U suprotnom, moglo bi da dođe do gubitka ili grešaka. Ako ulazite na nepoznat teren, probajte da što više stvari ispravite i rešite. Krajem nedelje vas očekuju prvi rezultati, ali to je samo početak onoga što sledi. Neke Device očekuje putovanje, dok bi neke mogle da upišu kurs ili seminar radi sticanja novih znanja. Studenti će imati sreće i na neki specifičan i neobičan način proći ispite.

LJUBAV: Što se tiče emotivnog života, stvari bi mogle dosta da se promene. Kod nekih Devica zato što to same žele, a kod nekih jer će im to biti nametnuto. Maksimalno ćete se založiti za partnera i bliske osobe, ali ćete, zauzvrat, tražiti otvorenost i angažovanost. Mogli biste zaključiti da partner nije realan i iskren, ali da se u nekim momentima i ne snalazi. Ovo su momenti kada ćete preći u prvi plan i morati da donesete važne odluke u zajedničko ime. Otvaraju vam se novi segmenti koji su vam do sada bili strani ili nedostižni. Slobodne Device će biti u prilici da naprave prvi korak, pozovu ili puste važnu poruku. Moguće je da se radi o novom ljubavnom poglavlju i drugačijem u odnosu nego što ste navikli. Osoba koja vam se dopada dolazi s puta ili ste je upoznali na putovanju, a nije isključeno da se radi o nekome ko ne živi u vašem gradu. 

ZDRAVLJE: Device bi trebalo psihički i fizički da se adaptiraju na neke novine, ali je važno da budu u balansu i stabilne na unutrašnjem planu.

SAVET: Ne trošite energiju i vreme na nepotrebne stvari i ljude

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Vagu

Vaga - Finansijska stabilnost

POSAO: Vage će ove nedelje stabilizovati odnose i poziciju na poslovnom planu. Kod mnogih Vaga će doći do turbulentnijih i izazovnijih situacija, ali ćete vi u isto vreme biti hrabri da napravite veoma važne korake. Koliko god da događaji budu ekstremni neće delovati loše na vašu karijeru, naprotiv. Preispitivaćete svoje mogućnosti, ali ni sami nećete biti svesni razvoja situacije. Moguće je da će se neki razgovori ili pregovori dogoditi preko prijatelja, a nisu isključene čak i slučajne situacije u kojima ćete profitirati. Neke Vage bi mogle podići kredit, a neke će biti u prilici da ulažu s tuđim novcem. Posebna vrsta rezultata i uspeha će vam dati moć i novu ulogu na poslovnom nebu. Namestiće se neke okolnosti, ali ćete imati podršku nadređenih ili važnih ljudi. Otvaraju vam se ozbiljni potencijali, a kod mnogih Vaga će se finansijska situacija podići na viši nivo. Ovo je pravo vreme za pokretanje novog posla, partnerske poslove, a nije isključena saradnja s emotivnim partnerom. Ovo je samo podloga za poduhvate koji vas očekuju sledeće nedelje, koja je najintenzivnija u ovom mesecu. Privlačićete pažnju i onda kad to najmanje budete želeli.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Vage će primetiti da se i one i partner menjaju na unutrašnjem planu i zajedno rastu i razvijaju se kao snažne i jake individue. Uglavnom će situacija biti stabilna, ali će ovo takođe biti prelomni trenuci u međuljudskim odnosima. Neke Vage bi mogle imati izazovne situacije, kada bi mogla da se pojavi treća osoba, koja je takođe zauzeta, a neke bi mogle da se povuku i na neko vreme udalje od partnera. Ovo će biti ozbiljan test kad su vaša iskrenost i moralne vrednosti u pitanju. Slobodne Vage bi mogle da osete posebnu strast prema osobi koja je zauzeta. Moguće je da ćete biti tajno u kontaktu s tom osobom, a kako će se sve dalje razvijati, zavisi isključivo od vas.

POSAO: Mogli biste imati problema sa zdravljem ako budete potiskivali emocije. Moguće je da ćete hteti da budete uviđajni, kulturni i nećete želeti nekoga da uvredite, ali ćete ipak u nekim situacijama to morati da uradite. Od 18. maja ćete osetiti veliko olakšanje.

SAVET: Probajte da naučite lekcije i prebrodite dileme

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Škorpiju

Škorpija - Pune ruke posla

POSAO: Škorpije će, pre svega, biti kreativne i otvorene za saradnju. Imaćete veoma dobar balans u odnosu s drugima, pa će dobiti sve što budu želele. Bićete opušteni i zato ćete sve raditi s lakoćom, a drugi će prepoznati koliko ste značajni u poslu. Imaćete dobre ideje i dobro se snalaziti u situacijama koje vam se budu dešavale. Mnoge Škorpije će na neki način izaći u javnost ili će njihov proizvod ugledati svetlost dana. U svakom slučaju, imaćete potencijala da uvedete snažnu novinu ili započnete nešto potpuno novo. U ponedeljak ćete imati važan sastanak ili razgovor i tom prilikom ćete ostaviti utisak osobe na koju se može osloniti. Drugima će biti vrlo važno vaše mišljenje, pa ćete u sredu biti u situaciji da vas pitaju za pomoć ili savet. Bez vašeg odobrenja ništa neće moći da se uradi, pa ćete biti važan faktor ove, ali i sledeće nedelje u svim poslovima. Imaćete jak uticaj na druge ljude, pa će biti dovoljno samo jednom da kažete mišljenje i stav. Mnoge Škorpije mogle bi započeti novi posao ili pokrenuti više ljudi da ih sledi u nekim njihovim idejama. Nisu isključeni ni partnerski poslovi. Naročito je važan trenutak za sve one koji se bave javnim poslom, pravom, advokaturom i finansijama. Mogući su i sudski procesi.


LJUBAV: Na emotivnom planu zauzete Škorpije su veoma stabilne i dominiraju u odnosu. Ove nedelje biste mogli imati dosta burnih i lepih situacija, proslava i zajedničkih trenutaka, ali biste isto tako mogli imati i izazove. Ako ih bude bilo, znajte da ste vi ta osoba koja može da smiri situaciju. Moguće su ljubomorne scene i neki repovi iz prošlosti. Slobodne Škorpije će šarmirati i pleniti gde god se pojave. Privlačićete pažnju i biti u prvom planu, ali biste na jednom događaju mogli da upoznate osobu koja će vas prilično zaintrigirati. Vikend je pravo vreme za započinjanje veze koja bi mogla da bude dugotrajna.

ZDRAVLJE: Ovo je period kada bi trebalo da povedete računa o zdravlju i uradite neke analize. Mogući su problemi sa stomakom.

SAVET: Ostanite dosledni i iskreni

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Strelca

Strelac - Sporo, ali sigurno

POSAO: Pred vama su konstruktivne promene, ali ne treba ništa da radite na silu i potencirate. Moguće je da neke stvari nisu profunkcionisale onako kako vi želite, pa imajte na umu da je iskrenost ključni faktor da biste se pokrenuli i napravili pomak. Vidi se vaša savesnost i posvećenost, ali postoje momenti kad ste zamišljeni i zabrinuti. Mnogo toga se promenilo u vašem okruženju, a tek će se menjati. Kod nekog se to ogleda u načinu i pristupu radu, neki će menjati saradnike i kolege, a neki će menjati sebe. Potrebno je više vremena da se aktivirate u punom sjaju i ispunite svoja i tuđa očekivanja. Činjenica je i da nešto prolongirate jer čekate pravi momenat ili neke informacije, ali i da ste snalažljivi. Neke stvari će vam ići naruku u ponedeljak 13. maja, kad ćete svojim primerom pokazati kako nešto treba da se radi i dati doprinos kvalitetu i organizaciji. Naravno, vas će nervirati što to nije baš kako ste zamislili, ali nikako ne pokazujte malodušnost ili da se oko nečega dvoumite.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Strelčevi će morati pažljivo da objašnjavaju zašto nešto nisu uradili i zašto nije na vreme. Moguće je da ćete se vi ili vaš partner otvoriti i reći sve što vam stoji na duši. Iskrenost i komunikacija su veoma važni i odlučujući faktor da li će se neke stvari rešiti. Usvojite bolji predlog, nemojte biti sujetni kad budete odlučivali šta je konstruktivnije. Moguće je da ćete morati da razrešite neke stvari iz prošlost da biste uspostavili harmoniju. Slobodni Strelčevi bi mogli u poslovnom okruženju pronaći osobu koja će im prilično pomeriti tlo pod nogama. U subotu ćete usvojiti neke navike i dozvoliti sebi da prihvatite drugačije okolnosti. U pitanju je viša sila i to će vam biti jasno nakon svih događaja koje budete imali.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu su mogući neki hronični problemi. Obratite pažnju na kardiovaskularne simptome i obavezno se obratite lekaru ako ih prepoznate. Povedite računa o ishrani.

SAVET: Budite strpljivi

Foto: Shutterstock

nedeljni horoskop za Jarca

Jarac - U dobrom društvu

POSAO: Jarčevi će već na samom početku nedelje dobiti određenu snagu i steći veoma značajne uvide. Od ponedeljka će vam mnogo toga biti jasnije i znaćete koji potez treba da uradite. Moguće je da ćete dobiti informaciju ili dozvolu da nešto nastavite da radite, ali pre toga će vam biti potrebno da usaglasite neke stvari od pre nekoliko meseci i ono što se trenutno dešava. Bićete snalažljivi, pa bi trebalo da se sve odvija u vašu korist. Ne treba da brinete da li će nešto profunkcionisati ili ne jer se sve odvija baš onako kako treba. U sredu ćete imati kvalitetan razgovor i dogovor. Kroz razgovor ćete u duhu starih okolnosti funkcionisati u novom maniru i tako dobro premostiti stvari. Krajem nedelje ćete ući u potpuno novu fazu poslovanja, neki Jarčevi bi mogli započeti nove poslove, imati nove obaveze, nove navike. Dobro se prilagođavate novim situacijama, pa će tako biti i ovog puta. Spremni ste da vučete nove važne poteze. Moguće je putovanje koje će vam, pre svega, doneti dobru zabavu i društvo, ali nisu isključeni ni poslovni dogovori i pregovori.

LJUBAV: Na emotivnom planu zauzeti Jarčevi bi mogli da izglade situaciju koji su imali u prethodnom periodu. Trudite se da ne budete tvrdoglavi i da samo sledite svoje stavove, već probajte da usvojite i predloge partnera. Problemi bi mogli da nastanu zbog nekih ljubomornih scena ili flerta. Probajte da osvestite sami sa sobom šta su prave vrednosti i da budete fleksibilni. Kod nekih Jarčeva bi moglo da dođe do raskida ili udaljenosti, a neki bi mogli da očekuju prinovu u porodici. Slobodni Jarčevi će imati veoma buran period i nedelji koja je pred nama. Reakcija drugih ljudi i neke zanimljive situacije učiniće od vas da se ponašate drugačije i prilično neobično za vaš znak. Moguće su paralelne veze ili ćete biti u kontaktu s više osoba.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu zbog okolnosti koje se dešavaju oko vas biste mogli da budete u disbalansu. Mogli biste imati kardiovaskularnih problema.

SAVET: Budite smireniji

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Vodoliju

Vodolija - Uzburkane emocije

POSAO: Vodolije će hteti da izađu iz neke ustaljenosti i tromosti kad je posao u pitanju i naprave iskorake koji su važni i za njih, ali i za ono čime se bave. Moguće je da čekate neki novac ili uplatu, ali biste ove nedelje mogli da očekujete rešenje. Ovo je naročito važno za sve Vodolije koje se bave privatnim biznisom, dok će neki biti u prilici da podignu kredit i tako izađu iz dugova ili finansijske krize. Još ne analizirate rezultate koje ste postigli, ali i niste doneli odluku da napravite značajne rezove. Kada se to bude dogodilo, onda je moguće da ćete biti surovi u odlukama. Povedite računa da ne povredite neke osobe koje su vas bodrile i bile uvek tu za vas. Veoma je važno kakve ljude imate oko sebe. Komunikacija je takođe veoma važna, pa povedite računa da u nekim situacijama ne budete isuviše nagli. Sve što vam se dešava je samo uvertira za ono što vas očekuje krajem maja i početkom juna. Oslobodićete se nekih teških okova, a moguće je da ćete na taj način odudarati od okoline ili ustaljenih obrazaca. Moguće je renoviranje poslovnog prostora, a neke Vodolije će razmišljati o selidbi.

LJUBAV: Na emotivnom planu Vodolije bi mogle imati trzavice i nesuglasice s partnerom. Ovo bi mogli biti ozbiljni problemi, pa je važno da dobro sagledate prvo sebe, a onda i vašu vezu. Moguće je udaljavanje, ali i uzburkane emocije zbog nečega što je jedno od vas reklo ili uradilo.
Najbolje bi bilo da više razgovarate, ali samo onda kada ste potpuno smireni, a vikend je odličan period za to. Ove nedelje ćete češće biti u kontaktu s bliskim i dragim ljudima i porodicom, a moguća je i proslava ili zabava na kojoj ćete biti i lepo se zabaviti. Slobodne Vodolije bi mogle da upoznaju veoma zanimljivu osobu u većem društvu ili na veselju. Susret bi mogao biti fatalan, a od tog momenta teško da ćete moći da se odvojite.

ZDRAVLJA: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati s disajnim organima. Moguća je povreda prstiju i ruku. Budite obazrivi u saobraćaju.


SAVET: Menjajte navike, ali ostanite dosledni sebi

Foto: Shuttestock

nedeljni horoskop za Ribe

Ribe - Jači impulsi

POSAO: Ribama će ove nedelje u najvećem fokusu biti komunikacija i odnos s drugima. Ribe će imati situacije nakon kojih će neke osobe iz poslovnog okruženja staviti na test. Dešavaće se nepredvidive situacije, kad ćete jasno staviti do znanja da su neki ljudi prešli granicu. Može vam se činiti da su neke osobe dale sebi previše slobode, pa ćete tako rešiti da i vi budete slobodniji. Promenićete ponašanje i tako naterati druge da se na vas naviknu, samo vodite računa da ne reagujete suviše impulsivno. Sve ovo je veoma važno iskustvo za vas da naučite kako da prihvatite drugačije ljude i kako da stvari preokrenete u svoju korist. Ali vodite računa da ne ističete previše sebe jer biste mogli da delujete naporno drugima i onda niste ništa uradili. Probajte da sagledate realno sebe i druge i probajte da izvučete pouku da ne sputavate sebe, ali i ne ugrožavate druge. Takođe, moguće je potpisivanje važnog ugovora, ali i poslovno putovanje. Braća, sestre i bliži rođaci će takođe zauzimati značajno mesto ove nedelje. Povedite računa o finansijama jer biste mogli biti skloni trošenju u ovom periodu.

LJUBAV: Na emotivnom planu Ribe bi mogle imati veoma važan i ozbiljan razgovor s partnerom. Ovo bi mogla biti prekretnica u vašem odnosu, pa je veoma važno da, pre svega, budete u ravnoteži sami sa sobom pre nego što donesete konačnu odluku. Zajedničko putovanje će biti veoma značajno za vašu vezu, pa ako ste u mogućnosti, obavezno je iskoristite. Slobodne Ribe će imati veću interakciju s osobama suprotnog pola, bilo da se radi o razgovorima, porukama, mejlovima... Mogu vam se dopasti osobe koje ste upoznali na putovanju, preko braće i sestara ili preko interneta. Sve će vam biti veoma zabavno i veselo, ali povedite računa da tako ne izgubite nekoga ko je veoma značajan za vas. Pažnja drugih ljudi će vas privlačiti jedno vreme, ali kasnije i zamarati jer će vas zanimati samo jedna osoba. Ovo su snažni i jaki momenti, pa nekada nećete ni sami znati šta želite i vrlo lako i napraviti grešku. Ne stavljajte u prvi plan materijalnu stranu.

ZDRAVLJE: Na zdravstvenom planu najviše problema možete imati sa štitastom žlezdom, grlom i vratom.

SAVET: Rasprave ne vode ničemu, postavite zdrave granice

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)