DRAGANA KOSJERINA ZAKOPČANA DO GRLA, A ŽIVA BOMBA: Voditeljka u finalu "Pesme za Evroviziju" pokazala VITKO TELO!


IZVOR: Republika/O. B. - 02.03.2024 | 22:17


Dragana Kosjerina napravila haos na društvenim mrežama!

Foto: RTS Printscreen
DRAGANA KOSJERINA ZAKOPČANA DO GRLA, A ŽIVA BOMBA: Voditeljka u finalu "Pesme za Evroviziju" pokazala VITKO TELO!

Popularna voditeljka Dragana Kosjerina uspela je ponovo da zadivi sve svojim izgledom na večerašnjem finalu ,,Pesme za Evroviziju". Dragana se pojavila zakočpana od glave do pete, u uskoj šljokičastoj rozi haljini, ali njen izgled bio je bombastičan. 

Komentari na društvenim mrežama su se usijali zbog Draganine haljine, kojima je mnogim muškarcima oduzela dah: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Ova Kosjerina da džak stavi, izgledala bi kao milion dolara", "Dragana zakopčana do grla, a izgleda kao živa bomba" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Voditeljka Dragana Kosjerina već godinama vodi takmičenje "Pesma za Evroviziju", koje se emituje na RTS-u, a gde se bira srpski predstavnik za Evroviziju. Ova šarmantna dama svaki put privuče veliku pažnju javnosti svojim izgledom i uvek zanimljivim stajlinzima. POGLEDAJ GALERIJU

 

Tako je ove godine, u prvoj polufinalnoj večeri odabrala metalik haljinu u obliku ćupa, na koju niko nije ostao ravnodušan. Efektno izdanje svima je zapalo da oči, a potpuno se uklopila u svečanu atmosferu takmičarske noći.

Prethodnih godina, Dragana je takođe imala veoma zanimljive haljine. Od duge žute kojom je asocirala na lepoticu iz Diznijevog crtanog filma "Lepotica i zver", do crvene kojom je neodoljivo podsećala na lepotice iz Španije koje plešu čuveni flamenko ples. Iako je imala različite voditeljske partnere na sceni tokom godina, koji su parirali njenoj eleganciji i lepoti, čini se da je ipak ona bila zvezda večeri. Ipak, da ne zanemarimo i šarmantne muškarce sa kojima je bila na sceni: čini se da je najbolji tandem bila sa glumcem Milanom Marićem, što se i najviše komentarisalo na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: