BUKTI RAT SLOBE I TVITERAŠA: Posle prozivki na Filarrijev račun, Radanovića RAZAPELI na mrežama, on žestoko ODBRUSIO! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 28.02.2024 | 19:10


Sloba Radanović je izazvao haos na društvenim mrežama!

Foto: ATA Images
BUKTI RAT SLOBE I TVITERAŠA: Posle prozivki na Filarrijev račun, Radanovića RAZAPELI na mrežama, on žestoko ODBRUSIO! (FOTO)

Popularni pevač Sloba Radanović sinoć je izazvao pravu buru na društvenim mrežama, kad je javno isprozivao Filarrija zbog nastupa na "Pesmi za Evroviziju" i podržao Anđelu Ignjatović Breskvicu.

- Ako ne ode ona, ovo će biti najveća nepravda na svetu! Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekaju - napisao je Radanović na svom storiju.

Foto: Instagram.com

Objava Slobe Radanovića

Sloba se tu nije zaustavio, pa je potkačio i ostale učesnike.

- Znači prvi kriterijum za PZE je da se ne razume ništa - počeo je Sloba na društvenoj mreži Iks.

- Drugi kriterijum je da nisi baš normalan - napisao je i prilično naljutio brojne gledaoce PZE koji su podržavali nekoga od učesnika.

- Muškarci u haljinama više nisu zanimljivi - nastavio je, misleći na mladog Filarija kojem je ovo druga godina zaredom da učestvuje na PZE.

Foto: Twitter.com

Sloba Radanović na društvenoj mreži Iks

Korisnici gorepomenute mreže su žestoko isprozivali Slobu zbog njegovih komentara.

"Pevao si u gej klubu, uzeo dobre pare za to, a posle se pravdao da kao nisi znao gde pevaš, ali si znao pare da uzmeš, a sad ti kao smetaju muškarci u haljinama, kako će preci da te dočekaju zbog toga?!", "Ne opet Sloba Radanović sa mišljenjem", "Sloba Radanović glumi moralnu veličinu i vernika, a do pre koju godinu Lunu... u rijalitiju dok je bio oženjen", "Tišina, eminentni gospodine Slobodane Radanoviću, niko vas nije pitao za mišljenje, bivši mužu Kristine Kockar", "Imao si odnose sa švalerkom u kokošinjcu", "Da se razumemo - apsolutno svako može da ima i treba da ima favorita, ali uzdizati svoje favorite tako što ćete poniziti drugog, e to je već nevaspitano", bili su neki od komentara na Slobin račun.

Sloba je odgovorio tviterašima.

- Breskvica da pobedi, a ovaj u beloj haljini da bude prva pratilja.

Čim vi i ja nismo na istoj strani, to je dobro. Ljudi, šalim se, šta ste se uspalili... Baš me briga za Evroviziju, najiskrenije. Al' nek pobedi Breskvica - zaključio je u sinoćnjem izlaganju.

BONUS VIDEO: