VODI LUKSUZNI ŽIVOT SA BOGATIM BIZNISMENOM: Jovana Jeremić otkrila kako je zaslužila samo NAJBOLJE STVARI!


IZVOR: Republika/M. I. - 06.02.2024 | 14:20


Jovana Jeremić je pozirala u luksuznom butiku, pa otkrila svoju tajnu.

Foto: ST/Vladimir Lukić
VODI LUKSUZNI ŽIVOT SA BOGATIM BIZNISMENOM: Jovana Jeremić otkrila kako je zaslužila samo NAJBOLJE STVARI!

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je privukla pažnju javnosti fotografijama iz butika prepunog skupocene garderobe. Na slikama se može videti kako Jovana uživa u čaši šampanjca, okružena kesama sa kupljenom garderobom. Uz ove fotografije, Jovana je poručila da najbolje žene zaslužuju najbolje i najkvalitetnije stvari, ističući svoj stav o vrednosti i kvalitetu.

Jovana Jeremić takođe je privukla pažnju javnosti svojom ljubavnom vezom sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara. Ova veza već duže vreme intrigira javnost, a nedavno je Jovana odgovarala na intimna pitanja u emisiji "Amidži šou". Iznenadivši mnoge, otkrila je da je izgubila nevinost sa 23 i po godine, ističući da ne želi da laže na televiziji i da nije stidljiva zbog toga.

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

Odgovarajući na pitanja voditelja u emisiji, Jovana je istakla svoju iskrenost i samopouzdanje, naglašavajući da je taj trenutak bio važan u njenom životu te da je iskreno osećala ljubav prema svom partneru u tom periodu. Njen otvoren pristup i iskrenost izazvali su pažnju javnosti, a Jovana je još jednom pokazala da je spremna da se otvori pred kamerama.

- Najbolje žene zaslužuju najbolje i najkvalitetnije stvari. Kada sam studirala, rekla sam sebi da ću postati toliko dobra da ću biti neizbežna, i toliko posebna da ću zasluživati samo najbolje. U svemu - poručila je ona na Instagramu uz ove fotografije.

Foto: instagram.com/printscreen

Jovana Jeremić

BONUS VIDEO: