NAŠA PEVAČICA IZAZVALA UZBUNU U AVIONU: Alarmirala stjuardese, pa preplašila putnike - nastala DRAMA!


IZVOR: Republika/M. I. - 30.01.2024 | 11:00


Nada Topčagić je otkrila kakvu dramu je napravila u avionu, nakon čega se više trezna nije usudila da kroči u isti.

Foto: ATA Images, Shutterstock
NAŠA PEVAČICA IZAZVALA UZBUNU U AVIONU: Alarmirala stjuardese, pa preplašila putnike - nastala DRAMA!

Pevačica Nada Topčagić nedavno je otvorila dušu i podelila sa javnošću svoje teškoće vezane za strah od letenja avionom. Iako je veoma uspešna i popularna, Nada se suočava sa ovim problemom već duže vreme.

Nada je otkrila da je najviše nervira kada mora da putuje i promeni više aviona. Jedno od najiznenađujućih priznanja koje je Nada iznela jeste da nikada ne ulazi trezna u avion.

- Uvek je bilo dobro kada su išle i ostale kolege, pa svi zajedno letimo, ali se dešavalo da letim sama iz Beča za Tirol, ja sama u avionu, a imalo je samo sedam putnika. Dogodile su se turbulencije, a ja sam počela tako da urlam da su stjuardese prišle do mene, a okolo sve stranci – rekla je ona.

Foto: Prva TV Printscreen

Nada Topčagić

 

- Najgore mi je bilo kada sam sama letova, ti gejtovi, let kasni, a ti treba da presedneš negde, ja tu ne mogu da se snađem. Od straha ne znam gde se nalazim i tako sam jednom doživela da mi je avion odleteo, pa sam pet dana ostala u Milanu – priznala je Nada za Grand i priznala da nikada u avion ne ulazi trezna.

- Nemoj da se foliramo, ja moram da popijem i da budem raspoložena za avion, inače nema šanse da krenem. Kada bi sela trezna u avion, bilo bi svašta.

U zaključku, Nada Topčagić je otvorila svoje srce i podelila sa javnošću intimne detalje o svojim strahovima i životnim problemima, pokazujući svoju ranjivu stranu koja je do sada bila manje poznata javnosti. Ova iskrenost može poslužiti kao inspiracija za mnoge koji se suočavaju sa sličnim teškoćama.

BONUS VIDEO: