SPAVAM PO KUĆAMA KOLEGA POSLE TEZGI! Maja Nikolić šokirala izjavom, evo šta je radila kod Ere Ojdanića!


IZVOR: Republika/D.L. - 16.01.2024 | 10:30


Erica je meni milion puta rekao da mogu kod njega da svratim kad god hoću!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
SPAVAM PO KUĆAMA KOLEGA POSLE TEZGI! Maja Nikolić šokirala izjavom, evo šta je radila kod Ere Ojdanića!

Pevačica Maja Nikolić rekla je u jednoj emisiji da redovno posle tezgi prespava kod kolega s kojima je u prijateljskim odnosima, te i da jedni drugima redovno uskaču u pomoć kad do kasno rade na tezgama. Ona tvrdi da je to isključivo kod ljudi kao što je Era Ojdanić, s obzirom na to da se dugi niz godina poštuju i cene.

- Meni nije problem da prespavam kod kolega posle svirke. Kad svi zaginemo do kasno na poslu, normalno je da jedni drugima ponudimo pomoć i da prespavamo. Erica Ojdanić je meni milion puta rekao da mogu kod njega da svratim kad god hoću! To sam i radila, isto bih i ja učinila dragim ljudima. Koliko puta se desi da mi noću ostavi krevet namešten i samo kaže: "Maki dođi kad god hoćeš! Vrata su ti uvek otvorena!" - rekla je pevačica, pa je dodala:

Foto: dara bubamara youtube printskrin

Maja Nikolić i Era Ojdanić

 

- Nije to slučaj samo sa Erom, još mnogo je kolega koje cenim i kojima pomažem. Treba da budemo primer jedni drugima, a ne da se ujedamo i brzimo.

Inače, Maja Nikolić je skoro za srpsku estradu pričala da je kič i šund, te i da su mnoge njene kolege iskompleksirane.

Foto: instagram.com/majanikolicmaja

Maja Nikolić

 

 

Dok sam kao mlađa živela u Americi, pevala sam samo džez. Svirala sam sa Džefom Goldblumom, on je svetski poznati oskarovac. Bila sam klinka iz Niša i tamo sam shvatila šta su prave zvezde. Tamo ne postoji ni gram sujete među javnim ličnostima. Srpska estrada je vašar i parada kiča. Ovde pevačice dolaze u markete s ful šminkom i garderobom, a tamo su svi prizemni, idu u trenerci po namirnice, nemaju komplekse. Ovde plivam s krokodilima, ali dobro mi ide. Ja nemam takvu vrstu kompleksa i ne upoređujem se s drugima - rekla je Nikolićka za Republiku.

 

BONUS VIDEO: