SRPSKA JUTJUBERKA PROMENILA POL: Bila je muško, a sada ŽENSKO - Nikolina Kovačević nakon OPERACIJE izgleda OVAKO! (VIDEO)


IZVOR: Republika/O. B. - 14.01.2024 | 21:00


Nikolina Kovačević nakon devet godina, uspela je da dobije zeleno svetlo od psihijatra da je spremna da promeni pol, što je i uradila.

Foto: Youtube.com printscreen
SRPSKA JUTJUBERKA PROMENILA POL: Bila je muško, a sada ŽENSKO - Nikolina Kovačević nakon OPERACIJE izgleda OVAKO! (VIDEO)

Promena pola je tabu tema u Srbiji, međutim bez obzira na to, postoji šačica odvažnih koji žele da istaknu svoje pravo ja i ne obaziru se ni na kakve priče i uvrede.

Tako je na jednom TikTok profilu objavljen video o Nikolini Kovačević, koja je rođena kao transrodna osoba. Nikolina je srpska influenserka, koja je svoju tranziciju odlučila da podeli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovačević

 

Nakon pet godina terapije, sada je došao finalni momenat - hirurška promena pola, a ovu zahtevnu operaciju obaviće svetski priznati stručnjak za kog se Nikolina odlučila, jer su njene drugarice već odlazile na ovakav zahvat kod tog beogradskog hirurga. 

- Operaciju promene pola želim otkako sam prihvatila samu sebe i otkako sam saznala da je uopšte moguće promeniti pol i da je moguće uraditi tu operaciju. Tada sam imala nekih desetak godina, a kada sam počela da čekam tu operaciju bilo je kada sam imala 16 - kada sam prihvatila samu sebe - priča Nikolina, te dodaje da je na ovu operaciju čekala već devet godina, te objasnila zašto se odlučila na nju:

- Tako da ja na tu operaciju čekam već devet godina. A zašto je želim? - Zato što smatram da jednostavno ne mogu da živim ovako. Mislim da je sasvim u redu i da ne treba da osuđujemo ni druge transrodne žene ili osobe koje ne žele da urade tu finalnu operaciju, zato što smo svi različiti. Priroda nije crno-bela, priroda je puna šarolikih boja, tako da smo svi različiti i mislim da je to lepota ovog sveta tako da nije svakome ni potrebna ta operacija, ali meni lično jeste. I ja je zaista želim zbog sebe.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO: