OBELODANJENA FOTOGRAFIJA MUŽA NAŠE POPULARNE PEVAČICE: Otkriveni šok detalji, evo zbog čega ga je krila kao zmija noge!

Autor:

Zabava

24.05.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša pevačica nije želela da eksponira svog supruga, a evo i zašto.

OBELODANJENA FOTOGRAFIJA MUŽA NAŠE POPULARNE PEVAČICE: Otkriveni šok detalji, evo zbog čega ga je krila kao zmija noge!

Foto: youtube.com/Press Pretres TV GRAND

Pevačica Marina Tadić već duže vreme uživa u skladnom braku sa advokatom Urošem, sa kojim ima ćerku Veru. Iako je dugo čuvala svog supruga daleko od očiju javnosti, nedavno je odlučila da pokaže javnosti porodične trenutke i time otkrije neke detalje o njihovom odnosu.

Marina je retko govorila o svom privatnom životu, ali je nedavno otkrila da se upoznala sa svojim suprugom Urošem dok su bili dugogodišnji prijatelji, te da se iz te prijateljske veze razvila ljubav. Ona je istakla da je izuzetno srećna što je udata za osobu koju dobro poznaje, naglašavajući važnost upoznavanja partnera pre ulaska u ozbiljnu vezu.

Marina je istakla da njen suprug nije javna ličnost i da ne voli da se eksponira, te da njih dvoje žive svoj pravi život daleko od medijske pažnje. Ona je pohvalila Uroša kao divnog supruga i oca, ističući da u njihovom partnerstvu ravnomerno utiču na Verino odrastanje i vaspitavanje.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Muž Marine Tadić

 

Inače, njen povratak na scenu nakon medijske pauze predstavljaće pravu poslasticu za fanove koji su dugo čekali da ponovo čuju njen prepoznatljiv glas. Iako je sarađivala sa reperima u prošlosti, Marina ističe da nije osoba koja će menjati svoj fazon zbog trendova.

- Radila sam sa reperima još pre 16 godina. Ali nisam neko ko juri trendove, radila sam uvek onako kako ja osećam. Možda to nije bilo u svakom trenutku dobro, uvek sam bila ispred vremena, nisam kasnila. Bila sam neshvaćena, a sada je došlo vreme koje ja uopšte ne želim da shvatim, nije mi ni blisko niti bih se priklonila. Naravno, ako ima neka pesma koja ima taj rep deo, zašto da ne, ali ne bih se menjala zarad trenda. Menjala bih se samo ako osećam da mi je potrebno da se promenim, ali ne bih pevala ovo što je sad moderno, taj autotjun... Mislim da je to prolazno. Ništa ne bih radila usiljeno da bih se dopala jednom delu publike. To ljudi osete i to bi bilo samo loše po mene - zaključila je Marina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading