SIJA KAO LAS VEGAS Jovana se pohvalila skupocenim poklonom od dečka za praznike


IZVOR: Republika/M.G. - 07.01.2024 | 14:00


Voditeljka Jovana Jeremić se okitila u jutarnjem programu poklonom od dečka Dragana Stankovića

Foto: Instagram/jeremicjovana
SIJA KAO LAS VEGAS Jovana se pohvalila skupocenim poklonom od dečka za praznike

Voditeljka Jovana Jeremić od svog dečka biznismena Dragana Stankovića dobila je na poklon skupocenu ogrlicu, koju je ponela na Božić u svojoj emisiji.

Foto: youtube/printskrin

 

Jovana se, naime, u jutarnjem programu pojavila u zelenoj haljini, a oko vrata je nosila zlatnu ogrlicu koju je za ovaj praznik dobila od svog izabranika Dragana Stankovića, prenosi Blic.

Jovana je sve vreme nasmejana vodila jutarnji program, a još jedan razlog za to je bilo uključenje njenog dečka, zbog čega se ona istopila od sreće.

Foto: Youtube/printskrin

 

 

Dragan Stanković se jutros u jutarnjem programu, naime, ovom prilikom podsetio da je prošle godine poklonio česnicu Jovani i da je od tada krenula njihova ljubav

 - Kao što znate prošle godine sam dao vašoj koleginici, sada mojoj devojci, večnoj saputnici nadam se, poželeo sam joj da nađe večnu ljubav, i mislim da je Bog nas spojio naš na ovaj dan - rekao je Dragan pa je dodao:

Moja izabranica je za mene najbolja, i ja joj želim mnogo više uspeha, i molim vas da je pustite ranije sa Pinka, da dođe da mesi česnicu jer je to vežbala prethodnih dana i sjajno joj ide. Majka ju je rodila za sve.

Jovana nije skidala osmeh sa lica, te je sve vreme pažljivo slušala svog izabranika

 

BONUS VIDEO: