Marko Bulat nikad iskreniji kad je reč o porodici: Bog mi je kasno dao decu, zato ih mazim kad god mogu!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 07.01.2024 | 11:00


Naučio sam davno da nikada ne treba da se žalim na bilo šta. Kroz život idemo korak po korak, tako kako mogu i moram i tu nema dileme, priča folker.

Foto: Nikola Mutić
Marko Bulat nikad iskreniji kad je reč o porodici: Bog mi je kasno dao decu, zato ih mazim kad god mogu!

Pevač Marko Bulat kaže da mu je drago što svaki slobodan trenutak provodi sa decom, s obzirom na to da mu je naslednike Bog podario kasno. On tvrdi da se posebno raduje praznicima jer se tada svi izležavaju i uživaju u toplini porodičnog doma, pa tvrdi da je toliko vezan za najmilije, da bi za njihovo dobro trpeo i gladan.

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Marko Bulat i njegova supruga Marija Bulat

 


- Naučio sam davno da nikada ne treba da se žalim na bilo šta. Kroz život idemo korak po korak, tako kako mogu i moram i tu nema dileme. Nikad nisam bio osoba koja kuka. Od toga nema leba! Moramo da stisnemo zube i da vidimo šta su nam opcije, i polako, samo napred - rekao je Bulat, pa je objasnio kako se odmara s najmilijima:


- Meni je omiljen ritual kad decu treba da uspavam. Tu se mazimo kad nikada, ispipam im sva rebra i onda samo tako razmišljam o tome koliko su mi ti trenuci dragoceni. Kad porastu sigurno neće da mi dozvole da se tako mazimo. Biće u fazonu: "Ma daj ćale šta ti je, kakvo maženje"! Što je donekle i normalno. Sve je to život i odrastanje. 

Foto: Vladimir Lukić

Marko Bulat


Bulat kaže da je među velikim grešnicima, ali da je i veliki vernik.


- Nije bitno koliko je ko grešio, bitno je da čovek ima veru u Boga. Tu je i pokajanje. Ja Božić ne slavim iz pomodarstva, već zato što tako osećam u duši. Meni je to najvažnije i to je tako. Ne zanima me šta drugi rade, ja mogu da pričam samo u svoje ime.Bitno je da smo zdravi svi. Mojoj deci je majka bolesna. Marija ima velike bolove u nekim trenucima i ja se trudim da deci objasnim kako da se sa time nose. Kako da je ostave na miru kad treba. Kad se ona osami u sobi da odmara. Pričam im da je to slično tome kad oni imaju temperaturu. Sve razumeju, zato je bitan taj pristup roditelja i onda nema nikakvih neoumica i problema - kaže pevač za Republiku.  

 

BONUS VIDEO: