IVA ŠTRLJIĆ JEDVA SPASLA ŽIVU GLAVU: Otkriveni svi detalji nezgode sa snimanja serije!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 22.12.2023 | 10:10


Poznata glumica za Republiku otkrila kako je došlo do nezgode, prilikom koje je zadobila prelom obe ruke!

Foto: Shutterstock
IVA ŠTRLJIĆ JEDVA SPASLA ŽIVU GLAVU: Otkriveni svi detalji nezgode sa snimanja serije!

Nakon što joj je zakazana hitna operacija zbog preloma obe ruke, naša poznata glumica Iva Štrljić se oglasila za Republiku i otkrila kako je došlo do nezgode na snimanju serije. Iva, koja je veliki profesionalac, nam je priznala da neće odustati od snimanja serije.

- Čekam hitnu operaciju. Jedna ruka mora da se operiše, druga ne. Krenula sam da padam na glavu, stavila sam ruke ispred sebe, pala na njih i polomila ih... Bilo bi mnogo gore da sam pala na glavu... - započela je Iva za Republiku, pa nastavila:

- U dobrim sam rukama, lekari su mi odmah ukazali pomoć. Sada sam u gipsu, ali neću odustati, ni od serije, ni od pozorišta. Ako treba, glumiću u gipsu! Hvala vam što ste pozvali, sve najbolje i vama - dodala je Štrljićeva.

Foto: ataimages

Glumica Iva Štrljić

Podsetimo, prethodno je Iva otkrila da se nalazi na klinici.

- Snimala sam juče novu seriju na kojoj radim, štikla mi je zapela na tepih, pala sam na ruke i polomila oba gornja ekstremiteta u predelu laktova i podlaktice. Evo sada sedim na klinici i čekam da me operišu, u gipsu sam. Hvala svima sa seta, to su divni ljudi koji su mi odmah pomogli, ovakve stvari se dešavaju - otkrila je naša poznata glumica, pa priznala da će se i pored ozbiljne povrede, vratiti snimanjima čim se oporavi od operacije:

- Odlučila sam da snimam sa gipsom. Radiću i predstave i seriju koju trenutno snimam. Mogu da istrpim bol, pa za sada ne pijem lekove protiv bolova, ukoliko bude bilo potrebno i lekari mi preporuče nakon operacije, uzimaću terapiju, ali planiram da se vratim poslu još dok sam u gipsu - rekla nam je ona, a mi smo joj poželeli da se što pre oporavi - priznala je Štrljićeva za "SrbijaDanas".

Iva je naša glumica, spisateljica, voditeljka i političarka. Rođena je 7. oktobra 1977. godine u Beogradu, a roditelji su joj Milan Štrljić i Slavica Štrljić.

BONUS VIDEO: