JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA MARIJI ŠERIFOVIĆ: Voditeljka otkrila šta ima ZAJEDNIČKO sa pevačicom nakon vesti da je dobila SINA!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 16.12.2023 | 11:35


Jovana Jeremić se uživo u programu obratila Mariji Šerifović!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Pink/Printscreen
JOVANA JEREMIĆ SE OBRATILA MARIJI ŠERIFOVIĆ: Voditeljka otkrila šta ima ZAJEDNIČKO sa pevačicom nakon vesti da je dobila SINA!

Juče je kao bomba odjeknula vest da je popularna pevačica Marija Šerifović dobila sina uz pomoć surogat majke u Sjedinjenim Američkim Državama. Dečak Mario rođen je 2. decembra u Los Anđelesu, a ovo je bila jedna od tema voditeljke Jovane Jeremić u jutarnjem programu televizije Pink.

Jovana se uživo u programu obratila Mariji i čestitala joj na sinu.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić se obratila Mariji Šerifović

- Mnogo mi je drago što je ostvarila svoj cilj, zato što je bila dovoljno hrabra da u Srbiji bude svoja. Želim joj svu sreću ovog sveta. Ima svu moju podršku i zato što je izašla u javnost i rekla: "Ja sam drugačija, ali to sam ja, ne mogu da lažem ni sebe, a onda ni vas" - rekla je Jovana.

- Poštujem čestite i iskrene ljude, zato što je toga malo na javnoj sceni. Svaka joj čast na tome, žena šmeker u svakom smislu, i od srca ti čestitam na sinu, neka je živ i zdrav - dodala je Jeremićeva.

Jeremićeva je prokomentarisala i da su Marija i ona obe Škorpije u horoskopu, kao i da ih, između ostalog, krasi i izuzetan fokus u svemu što rade, što je, kako je rekla, jedna od glavnih karakteristika ovog znaka.

Foto: MIOMIR MILIĆ, instagram

Marija Šerifović i sin Mario

Marija se trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama gde je i njen sin, ali i majka Verica Šerifović. U Srbiju bi trebalo da se vrati do Nove godine, kako ima zakazan nastup u Zenici za ovaj praznik.

- Gradonačelnik Kasumović bio je simpatičan i ustrajan u pozivima da nastupim u Zenici, i na kraju smo se na obostrano zadovoljstvo i dogovorili. Vjerujem da su mnogi u regiji ljubomorni s obzirom da su mnogi pokušali da se dogovorimo za novogodišnji nastup ali meni je drago da sam na kraju ipak u Zenici. Bit će ludo, spektakularno i pozivam sve da dođu i da zajedno uživamo - rekla je Marija na konferenciji koja je održana povodom njenog nastupa u Zenici, preneo je "Telegraf".

BONUS VIDEO: