UPOZNALA SAM MUŠKARCA KOJI MI JE DAO 2.300 EVRA: Nakon te večeri odmah je napustila fakultet, a ne bavi se starim zanatom (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka (25) je iznenada dobila veliki novac, a kasnije je razvila pravi, mali biznis.

UPOZNALA SAM MUŠKARCA KOJI MI JE DAO 2.300 EVRA: Nakon te večeri odmah je napustila fakultet, a ne bavi se starim zanatom (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/MINKI_MINNA_

Mina, dvadesettrougodišnja devojka iz Australije, danas je finsnsijski nezavisna, ali njen put do ovog neobičnog zanimanja bio je popločan interesantnim stvarima. Kako sama ističe, sve se promenilo kada je jedne večeri odlučila da zaradi novac učešćem u boks meču, gde je upoznala muškarca koji joj je dao čak 2.300 evra za pedikir. Taj potez nije samo promenio njen život, već ju je uveo u svet finansijske dominacije.

Pedikir vredan 2.300 evra

Kada je Mina upoznala muškarca koji joj je dao 2.300 evra za pedikir, bila je iznenađena, s obzirom na to da je znala da je reč o ogromnoj sumi novca za tako jednostavan kozmetički tretman. Nakon što je obavila pedikir, muškarac joj je zatražio da mu pošalje isečene nokte, što je bio prvi korak ka njenom ulasku u svet finansijske dominacije.

Napustila studije 

Iako je Mina pre svega bila studentkinja, njen životni put se značajno promenio nakon susreta sa muškarcem koji joj je dao neobičan zadatak. Danas zarađuje novac od klijenata koji uživaju u tome da budu finansijski iskorišćavani, a mnogi joj čak omogućavaju pristup svojim bankovnim računima.

Foto: Printscreen/Instagram/MINKI_MINNA_

Mina je dobila više od 2.000 evra za pedikir


Provokativne fotografije i brza zarada

Mina je stekla popularnost zahvaljujući provokativnim fotografijama i brzoj zaradi, ali njen rad joj je pružio mogućnost da se istakne i u drugačijem svetlu. Kroz svoj posao, ona uspeva da zadovolji klijente koji uživaju u potpunom prepuštanju kontrole nad svojim finansijama, piše "Mondo".

Uvek proverava da li klijenti imaju dovoljno novca

Iako sarađuje sa muškarcima koji su saglasni da iz njihovih novčanika uzima koliko god novca želi, Mina ističe da uvek vodi računa o finansijskoj situaciji svojih klijenata. Prilikom pregovora, ona pažljivo ispituje njihove finansijske sposobnosti kako bi bila sigurna da ih neće dovesti u tešku situaciju.


Njen put od studentkinje do finansijske dominacije jasno pokazuje koliko život može da se promeni nakon jednog neočekivanog susreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Marko

31.05.2024 11:45

Ne, ne uopste se ne bavi najstarijim zanatom ,to radi iz ljubavi.