DUŠICA U SUZAMA ZBOG KOLEGA SA PINKA: Ne žele ni da popiju kafu s njom!


IZVOR: P. R. - 27.11.2023 | 09:35


Potpuno se slomila zbog bivših kolega!

Foto: printscreen/RTV Pink
DUŠICA U SUZAMA ZBOG KOLEGA SA PINKA: Ne žele ni da popiju kafu s njom!

Nakon dugog perioda nagađanja i spekulacija, Dušica Jakovljević je konačno odlučila da javno progovori o svom odlasku iz ružičastog jata. U jednoj emisiji, popularna voditeljka se osvrnula na svoj aganžman na Pinku, te istakla da kolege nakon punih deset godina rada ne žele ni da popiju kafu s njom.

Naime, kada ih je obavestila u poruci da je dala otkaz, te izrazila želju da popiju kafu i proslave godine zajedničkog rada, odgovor koji je usledio, po njenim rečima, nije bio baš prijatan, što ju je dovelo do suza.

- Ja sam i u poruci kada sam odlučila da odem napisala da bih volela da popijemo kafu za sve ove lepe godine koje smo proveli zajedno, ali nije baš bio tako prijatan odgovor - rekla je voditeljka, pa zaplakala pred kamerama.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dušica Jakovljević dala otkaz na Pinku

Podsećanja radi, Dušica Jakovljević dala je otkaz na mesto voditeljke rijalitija "Elita", a na njeno mesto došla je njena koleginica Ana Radulović. Međutim, nakon deset meseci pauze, na Pink se vratio i Milan Milošević, dok su Ivana Šopić, Maša Mihailović i Darko Tanasijević ostali na svojim pozicijama, međutim, sudeći po izjavama koje su voditelji davali, odnosi između njih su, kako deluje, poprilično zategnuti.

BONUS VIDEO: