PEVAČICA DOŽIVELA STRAŠNU NESREĆU: Polomila se sa ozbiljne visine, mesecima bila PRIKOVANA ZA KREVET!


IZVOR: Republika/A.N. - 25.11.2023 | 23:00


Jelena Kostov u sopstvenom domu doživela nezgodu!

Foto: printscreen/Magazin In
PEVAČICA DOŽIVELA STRAŠNU NESREĆU: Polomila se sa ozbiljne visine, mesecima bila PRIKOVANA ZA KREVET!

Pevačica Jelena Kostov je poznata po svojoj muzici, ali iza scene se suočila sa teškim izazovima. Krajem 2020. godine, doživela je nesreću u sopstvenom domu na planini Goliji. Pala je sa visine od tri metra i tom prilikom polomila sedalnu kost. Ova nezgoda je zahtevala hitnu medicinsku intervenciju, ali i dug period oporavka.

Nesreća koju je doživela Jelena Kostov je ostavila dubok trag kako na nju, tako i na njenu porodicu. Jauci pevačice su bili zastrašujući za sve prisutne, ali je uz veliku podršku supruga i dece uspela da prevaziđe teške trenutke oporavka. Izjavila je da je ljubav i podrška najbližih igrala ključnu ulogu u njenom procesu ozdravljenja.

Foto: instagram.com

Jelena Kostov

Jelena je istakla da je ova nesreća promenila njen pogled na život. Shvatila je koliko je važno fokusirati se na ono što je zaista bitno i ne dozvoliti nebitnim stvarima da utiču na njen emotivni balans. Ovo iskustvo ju je transformisalo i navelo da ceni svoje prijatelje i porodicu više nego ikad pre.

Iza teških trenutaka oporavka, Jelena Kostov danas uživa u porodičnoj idili sa suprugom i decom. Rođenjem ćerke i sina, ostvarila je svoju najveću životnu želju. Ovo iskustvo je za nju bilo prekretnica koja joj je donela novu perspektivu i zahvalnost prema životu.

BONUS VIDEO: