EMA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Tek punoletna pevačica RAZBESNELA devojke, udarila im na komplekse, pa dobila "po nosu!"


IZVOR: Republika/M. I. - 22.11.2023 | 23:30


Ema Radujko je objavila novu fotografiju, pa postavila pitanje, koje je razbesnelo mnoge devojke.

Foto: Instagram.com/emaradujko
EMA, ŠTA JE SLEDEĆE?! Tek punoletna pevačica RAZBESNELA devojke, udarila im na komplekse, pa dobila "po nosu!"

Ema Radujko, mlada pevačica i influenserka, ponovo je privukla pažnju javnosti svojim provokativnim sadržajem na društvenim mrežama. Ovoga puta, ona je objavila fotografiju na kojoj pozira u izazovnom izdanju, što je izazvalo pravu buru komentara.

Iako je već navikla na razne reakcije na svoje objave, Ema je ovaj put izazvala pravu "erupciju" svojim zanosnim telom i izvajanim telom. Na fotografiji, koja je ubrzo postala viralna, Ema je istakla svoju vitku figuru i upitala svoje pratioce da li je neka od njih bila kao ona - Boginja.

Foto: M.P./ATAImages

 

 


Osim što je poznata po svom provokativnom sadržaju, Ema je takođe poznata i po ljubavnim vezama sa poznatim ličnostima. Ranije je bila u vezi sa fudbalerom reprezentacije Srbije, Urošem Račićem, ali ta veza je već davna prošlost. Sada se Ema fokusirala na svoju karijeru i dalje šokira javnost svojim izazovnim objavama.

Ova mlada influenserka i pevačica, koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, uspela je da stekne veliku popularnost i brojne pratioce zahvaljujući svojoj hrabrosti i samopouzdanju. Ona ne prestaje da iznenađuje svoje fanove i očigledno uživa u pažnji koju dobija. POGLEDAJ GALERIJU

 

BONUS VIDEO: