"PRIJOVIĆKA JE VEĆA ZVEZDA OD NAŠEG PREMIJERA" Vedrana Rudan se direktno obratila povodom Prije, njene reči ODZVANJAJU


IZVOR: P. R. - 28.10.2023 | 18:40


Hrvatska književnica komentarisala je veliki uspeh Aleksandre Prijović i koncerte koje je zakazala u Zagrebu!

Foto: ATA Images
"PRIJOVIĆKA JE VEĆA ZVEZDA OD NAŠEG PREMIJERA" Vedrana Rudan se direktno obratila povodom Prije, njene reči ODZVANJAJU

Oko silnih koncerata popularne pevačice Aleksandre Prijović podigla se velika prašina, posebno oko čak pet zagrebačkih Arena, te se ovim povodom oglasila i hrvatska književnica Vedrana Rudan.

Naime, nakon što je sve oborila s nogu koncertima koje je održala u krcatoj beogradskoj Areni, Aleksandra Prijović postala je jedna od najtraženijih pevačica ne samo u Srbiji, već u celom regionu. Zakazala je tri koncerta u Sarajevu, ali i čak pet u areni u Zagrebu.

Tokom promocije svoji koncerata u Hrvatskoj, Aleksandra je izjavila da ona "nije samo srpska pevačica" i izazvala opšti haos na društvenim mrežama. Ubrzo je poručila da se ona "deklariše kao Srpkinja" i da je htela samo da kaže da je "Srpkinja koja je odrasla u Hrvatskoj".

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović koncert

Sada je Prijin uspeh i koncerte u Zagrebu prokomentarisala hrvatska novinarka i književnica Vedrana Rudan.

- Aleksandra je sigurno veća zvezda nego naš premijer. Za nju znaju svi, a kako se zove premijer Hrvatske moja unuka ne zna. Ja sam je testirala: "Znaš li ti ko je ta Aleksandra?", a ona govori: "Nona, pa kako možeš to da me pitaš?" i krene da peva njene pesme, koje ja naravno ne znam, i Karleušu peva... To su neka druga deca neke druge generacije, oni odlučuju šta će da vole, šta će da im se svidi, a to što neki Huljić lupeta oni ni ne znaju ko je on - rekla je Vedrana za medije, te dodala:

Foto: Printscren TV Prva

Vedrana Rudan

- Njima je Aleksandra carica i tu staje sve i neka je. Više je Aleksandra napravila za mir između Srba i Hrvata, nego svo smeće što se slika u odelima i čas je u ratu, čas u miru. Moju unuku nacionalizam ne zanima, ona govori engleski. Rekla mi je da ona najviše voli engleske pisce - istakla je književnica.

BONUS VIDEO: