NISI ME NAPRAVILA, MORAĆU DA KAŽEM SVOJ DEO PRIČE: Ivan Marinković spreman da iznosi PRLJAV VEŠ o Goci Tržan, sprema se HAOS!


IZVOR: Republika/A.N. - 26.10.2023 | 15:40


Bivši zadrugar javno isprozivao svoju bivšu suprugu.

Foto: ATAImages
NISI ME NAPRAVILA, MORAĆU DA KAŽEM SVOJ DEO PRIČE: Ivan Marinković spreman da iznosi PRLJAV VEŠ o Goci Tržan, sprema se HAOS!

Ivan Marinković danas je trebao da ima suočavanje na sudu sa Anom Ćurčić, ali pošto se ona nije pojavila, odložene je za 6. decembar. On je za medije progovorio o svojoj bivšoj ženi, Goci Tržan, koju je nedavno prozvao pute svog Instagram profila. 

Foto: ATA Images

Goca Tržan i Ivan Marinković

- Ne mislim ništa loše, ne želim da ulazim u rat sa njom, i to mi ne treba, ali svakoga jutra kad se probudim, pročitam neku njenu izjavu. Stvarno mi je preko glave. U tim intervjuima ona se i dalje poziva na to da ona mene ne komentariše, a ceo intervju o meni! Ja ne znam koja je to potreba da se ona vraća na taj neki naš život koji je prošao. Prepričava ga vrlo perfidno, spontano, a ustvari gađa u suštinu, čak i iznosi detalje - rekao je Ivan, pa dodao:

- Pominje da je ona mene uvela u javni život, pa ako taj neko već dugo posle tebe opstaje u tome, to nisu samo tvoje zasluge. Nisi ti mene napravila. Evo sada kažem da ne želim da je pominjem, ali ću morati i ja da otkopam nešto i kažem i ja svoj deo priče, pa ćemo videti kako će se završiti! Apsurdne su one priče da je preko ovoga želim da uđem u rijaliti...da to želim ja bih to mogao jednim pozivom da rešim - zaključo je za Pink.rs Marinković.

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Goca Tržan i Ivan Marinković

BONUS VIDEO: