OPROŠTAJNO IZNENAĐENJE ZA IRINU VUKOTIĆ: Saradnice sa Pinka joj priredile ŠOK pred odlazak na Prvu! (FOTO)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 30.08.2023 | 09:55


Irina Vukotić dobila divno iznenađenje od svojih saradnica!

Foto: instagram.com/irinavukoticc
OPROŠTAJNO IZNENAĐENJE ZA IRINU VUKOTIĆ: Saradnice sa Pinka joj priredile ŠOK pred odlazak na Prvu! (FOTO)

Kako je Republika prva saznala, voditeljka Irina Vukotić, koja je vodila jutarnji program na televiziji Pink, prelazi na TV Prva. Ona će tamo biti voditeljka i urednica jutarnjeg programa, a sa čelnicima ružičaste televizije se rastala u dobrim odnosima. Umesto Irine, program će voditi Srđan Predojević.

Danas su se od Irine na Pinku oprostili saradnici. Ona je dobila slatkiše, kafu i ceduljicu.

Foto: Instagram.com

 

 

- Devojke sa jutarnjeg - napisale su joj one.

Irina se slikala sa svojim saradnicama i fotografiju podelila na društvenoj mreži Instagram.

- Devojke moje drage - napisala im je Irina.

Foto: Instagram.com

 

Inače, Irina Vukotić je ime koje je postalo sinonim za šarm i profesionalizam na televiziji. Rođena 1976. godine u Gornjem Milanovcu, ova talentovana voditeljka je brzo osvojila srca gledalaca svojim harizmatičnim nastupima i širokim osmehom, a malo ko zna da je po profesiji master profesor srpskog jezika i književnosti.

Kako je jednom prilikom otkrila za Republiku, 2004. godine je uporedo bila voditeljka i profesorka srpskog jezika u jednoj školi.

Foto: instagram.com/irinavukoticc

 

- Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo s angažmanom na TV, tada Treći kanal, predavala srpski u školi 2004. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj ispunila želju. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila nam je lepa voditeljka.

BONUS VIDEO: