BIVŠI MUŽ POKUŠAO DA UBIJE NAŠU PEVAČICU, PA HTEO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Tragična ispovest budi jezu u kostima!


IZVOR: Republika/O. B. - 28.07.2023 | 19:15


Lepa Lukić otkrila da je suprug hteo da je ubije!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
BIVŠI MUŽ POKUŠAO DA UBIJE NAŠU PEVAČICU, PA HTEO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO: Tragična ispovest budi jezu u kostima!

Ljubavni život kraljice narodne muzike Lepe Lukić oduvek je inetesovao kako njenu publiku, tako i medije. Ona je uvek otvoreno govorila o svojim emotivnim izborima, a nedavno se prisetila i prvog braka koji se nije slavno završio.

Ona nije krila da se za Tomu udala u ranoj mladosti, a samo nekoliko godina kasnije nastali su problemi koje nisu mogli da prevaziđu.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Lukić

 

- Udala sam se veoma mlada za njega. Bila je to mladost-ludost. Sve vreme našeg braka bio je mnogo ljubomoran. Tu posesivnost nikako nije mogao da obuzda, a ja nipošto nisam htela da zbog njega ostavim ono što sam najviše volela – pevanje, rekla je nedavno Lepa.

Ljubomora je bila glavni razlog što se ovaj brak završio, a pevačica se prisetila jedne i nemile scene koja će joj ostati urezana u pamćenje do kraja života.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Lepa Lukić u Premijeri

 

- Spremila sam se za izlazak i pozvala taksi. Taman da uđem u automobil, on se pojavio, uhvatio me za vrat i pitao: „Gde si pošla?“ Odgovorila sam mu: „Sad nigde.“ Platio je taksi i rekao vozaču da je sve u redu, da je došao po mene. Sve vreme je bio uporan da sazna gde sam se uputila, a ja sam mu odgovarala: „Kod prijateljice Dragice“. „U jedan noću ideš kod Dragice?“, upitao me. „Da, idem da prespavam kod nje“, rekla sam mu. Izmislila sam Dragicu, nisam htela da mu priznam gde idem - priča Lepa i dodaje da tu nije bio kraj agoniji:

- Počeo je da me vuče za rukav. Rekla sam mu da prestane ili ću pozvati policiju. U tom trenutku je pukao i rekao: „Noćas ćemo da završimo oboje“! Rekla sam mu da završi, jer nisam mogla da podnesem da me sedam godina prati. Uvukao me je u kola. U toku vožnje sam pokušala da otvorim vrata i iskočim, ali je on jednom rukom držao volan, a drugom ručicu od mojih vrata da ne bih izašla. Rekao mi je da idemo u šumu na Košutnjak da završimo oboje! Hteo je da ubije i mene i sebe.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Lepa Lukić u Magazin inu

 

Toma je na kraju pristao da se razvede od pevačice, a uprkos problemima koje je imala sa njim ona ne krije da ga je uvek poštovala.

BONUS VIDEO: