DVE GODINE SE BORIO SA TEŠKOM BOLEŠĆU! Ovako je preminuli infuenser pričao o svojoj borbi, reči KIDAJU DUŠU!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 25.07.2023 | 10:20


Poznatom influenseru koji je preminuo se nedavno vratila teška bolest

Foto: instagram.com
DVE GODINE SE BORIO SA TEŠKOM BOLEŠĆU! Ovako je preminuli infuenser pričao o svojoj borbi, reči KIDAJU DUŠU!

Poznati hrvatski arhitekta, influenser i stručnjak za marketing Marko Babić preminuo je u 31. godini života. Marko se dve godine hrabro borio sa sarkomom i svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram je redovno izveštavao o svom stanju.

U maju ove godine bolest mu se vratila.

- Tu smo gde jesmo: Sarkom se vratio u moj život. Nije mu puno trebalo, znam. Vratio se pomalo podlo. Našao me je u trenu kada sam zbog nepodnošljivih bolova bio olupina od čoveka koji jesam. Zadnja dva meseca za mene su bila daleko najizazovniji period u životu. Fizički sam trpeo stravične i teško opisive bolove - napisao je Marko. 

Foto: instagram.com

Marko Babić

Babić je tada podelio i ružne detalje.

- Psihički, glava je bila par metara ispod površine mora. U bolnicu sam ušao u takvom stanju da je Malička nakon prve noći u 6 ujutro nazvala Emu i zamolila je da nazove odeljenje. Ona se previše bojala da će ono "nevenčana" dobiti zlosretni dodatak - udovica. Činjenično, bolest se proširila na druge organe, što sigurno nije bajna vest. Osim na kostima, sada je i na plućima i mozgu. Ne znam vam reći u kolikoj je meri ova situacija teža od one prve. Zvuči loše, ali uveravam vas, nismo mi tu da sudimo što je loše, a što dobro. Vreme će vam pokazati, ja ionako već znam. Znam da će velikom broju ljudi biti knedla u grlu dok budu čitali ove redove, ali ne brinite. Moja glava nije programirana da veruje u koncept neuspeha - govorio je Babić tada, koji je uvek bio zahvalan fanovuima na podršci.

- Teško je rečima opisati kako se osećam čitajući komentare i poruke koje ste meni i nama poslali. Ja stvarno verujem u energiju koju šaljete. Naravno, ključna na ovom putovanju uvek će biti ona koja izlazi iz mene. Zato uostalom i pristupam svemu ovako kako pristupam. Ali duboko u srcu ja znam da i svaka pozitivna misao, svaka molitva, svaka lepa želja koju vi pošaljete u svemir ima svoju težinu. A onda kada u igru ubacim matematiku i shvatim koliko vas zapravo ima. Koliko je to energije....ludo. Verujte mi, sve se to broji, sve se to negde skuplja. Svaka vaša misao mali je korak na mom putovanju - napisao je on svojim pratiocima.

Foto: instagram.com

Marko Babić

BONUS VIDEO: