SEVERINA ISPALILA SUD U BEOGRADU I U ZAGREBU: Pevačica PREVARILA SVE!


IZVOR: Isidora TUBIN - 22.02.2018 | 17:22


Hrvatska pevačica Severina Vučković koja se sa ocem svog deteta, Milanom Popovićem sudi, juče se nije pojavila ni na jednom od dva ročišta zakazana u Srbiji i u Hrvatskoj. Kojićka je, naime, imala zakazanu parnicu u Beogradu, a slagala da je u to vreme u zagrebačkom sudu

Foto: youtube.com

Severina Kojić

 

Hrvatska pevačica Severina Kojić ne poštuje sud ni u Hrvatskoj ni u Srbiji, tako što izbegava ročišta u obe države obmanjujući pravosuđe da je sprečena da dođe u Beograd zbog suđenja u Zagrebu, a u Zagreb zbog suđenja u Beogradu, dok se ni na jednom ni na drugom nije pojavila, saznaje Srpski telegraf.

- Severina se sprda sa sudom u dve države. U Hrvatskoj je rekla da mora u Srbiju, a u Beogradu se izgovarala da ne može doći na suđenje zbog ročišta u Zagrebu. Ona je juče u 12 sati trebalo da se pojavi u Višem sudu u Beogradu na ročištu povodom objavljivanja nezaštićenog lica deteta na društvenim mrežama. Međutim, nije pristupila uz obrazloženje njenih pravnih zastupnika da u isto vreme ima zakazano suđenje oko starateljstva u Zagrebu. S obzirom na to da se nije pojavila ni na jednom mestu, jasno je da se i prema hrvatskom i prema srpskom pravosuđu ponaša bez imalo respekta - priča za Srpski telegraf dobro obavešteni izvor.

Foto: Printscreen

Milan Popović

Milan Popović tužio je Severinu zbog toga što ona i njen suprug Igor Kojić objavljuju fotografije maloletnog Aleksandra na društvenim mrešama i na taj način njegovom sinu ugrožavaju bezbednost. Kebina snajka izbegla je juče ročte u Beogradu povodom toga što nezaštićeno lice dečaka eksponira u javnosti.Podsećanja radi, Severini nije prvi put da se bavi obmanama i zloupotrebom suda. Ona je i nedavno u javnost iznela niz neistina sa suđenja koja vodi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem oko starateljstva nad njihovim maloletnim sinom Aleksandrom. Tako je u hrvatskom listu Slobodna Dalmacija plasirala informacije koje je izvukla iz konteksta i koje uopšte nisu bile predmet te parnice već sasvim drugog parničnog postupka.