"ARKAN JE KLEČAO PREDA MNOM" Isplivao buran deo prošlosti Voljenke Ilić, bila LJUBAVNICA vođi Tigrova?!


IZVOR: P. R. - 16.07.2023 | 11:35


Nakon što je pronađena mrtva u vili na Dominikani, burni detalji iz života Voljenke Ilić šokirali su javnost!

Foto: E-stock, Printscreen
"ARKAN JE KLEČAO PREDA MNOM" Isplivao buran deo prošlosti Voljenke Ilić, bila LJUBAVNICA vođi Tigrova?!

Jedna od najintrigantnijih učesnica sedme sezone rijalitija "Parovi", igračica Voljenka Ilić, nedavno je pronađena mrtva u svom lukszunom domu u Dominikanskoj Republici. Kako su naveli tamošnji mediji, njeno beživotno telo pronađeno je u bazenu sa nogama vezanim lepljivom trakom i tegovima pričvršćenim za glavu.

Inače, Voljenku su svojevremeno povezivali i vođom "Tigrova", Željkom Ražnatovićem Arkanom, o kom je ona otvoreno pričala, te priznala i da li je imala intimne odnose sa njim.

Foto: E-stock

Željko Ražnatović Arkan

- Uprkos pričama da jesam, ja nisam bila Arkanova ljubavnica. Bila sam portparol Željka i Cece Ražnatovića i ljudi su iz toga zaključila da sam njegova ljubavnica. Zbog jednog članka u novinama krenule su priče da sam mu ljubavnica, i tako je sve počelo... Kada smo igrali, on je kleknuo ispred mene i od tog trenutka kreće priča - priznala je bivša učesnica rijalitija jednom prilikom.

Foto: ATAImages

Voljenka Ilić

Podsećanja radi, u javnosti je kao bomba odjeknula vest da je Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija "Parovi", pronađena mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici. Kako je njena kuma istakla, Ilićeva je poslednjih meseci tamo živela sa partnerom, koji je naš čovek, a vest o njenoj smrti potvrdila je i njena sestra, ali da se uzrok smrti još uvek ne zna.

BONUS VIDEO: