ĆERKA ACE LUKASA ŽIVI DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! Nećete verovati čime se bavi folkerova naslednica, isplivala njena fotografija! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.D. - 02.06.2023 | 14:30


Evo kako izgleda ćerka Ace Lukasa.

Foto: ATA Images
ĆERKA ACE LUKASA ŽIVI DALEKO OD OČIJU JAVNOSTI! Nećete verovati čime se bavi folkerova naslednica, isplivala njena fotografija! (FOTO)

Pevač Aca Lukas ima četvoro dece iz različitih brakova - Miljanu, Lazara, Andreja i Viktoriju, koji se ne eksponiraju u javnosti i žive skromnim životom.

Starija ćerka Ace Lukasa, Miljana Vuksanović, svoju karijeru gradi sama, a radi kao profesionalni šminker  za "Grand" produkciju, gde je donedavno radio i njen mlađi brat kao vozač.

Foto: printscreen/instagram.com

Miljana Vuksanović

Folkerova deca zarađuju sama za svoj život i ne žive od njega, ali je Lukas uvek tu za njih kada im treba finansijska pomoć Tako je ćerki Miljani kao svadbeni poklon kupio stan na Karaburmi gde su pevač i njegova deca odrasli.

Miljana se ostvarila u ulozi majke i rodila devojčicu Minju o kojoj je Aca svojevremeno govorio:

- Ona je čarobna, ne mogu da vam opišem taj osećaj. Nemam mnogo vremena da budem s njima, ali kad god stignem, ja ih posetim. Kupio sam im stan na Karaburmi. To je moj mali doprinos za njih dvoje, oni su divan mlad bračni par, a ja kao otac naravno da ću im pomoći ako imam mogućnosti. Ja ću se truditi da im olakšam život koliko mogu. Koji roditelj ne bi uradio isto što i ja - izjavio je tada i dodao da mu je teško što su sinovi i starija ćerka odrastali bez njega:

Foto: RTV Pink

Aca Lukas

- Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve grešio. Neću da lažem. Troje moje dece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želeo da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cenu dece - priznao je pevač, prenosi Story.

BONUS VIDEO: