KOLEGE GA NISU ZABORAVILE! Održan pomen Igoru Staroviću, tužnih godinu dana bez legendarnog pevača! (GALERIJA)


IZVOR: Republika/B. P. M. - 13.05.2023 | 15:57


Vest o smrti frontmena "Divljeg kestena" prošle godine je šokirala javnost, a porodica, prijatelji i kolege su danas posetili Lešće, gde je sahranjen legendarni pevač!

Foto: ST/Nikola Mutić
KOLEGE GA NISU ZABORAVILE! Održan pomen Igoru Staroviću, tužnih godinu dana bez legendarnog pevača! (GALERIJA)

Igor Starović, pevač grupe "Divlji kesten", sahranjen je pre godinu dana na groblju Lešće. On je preminuo u 56. godinu nakon kraće bolesti, a sahrani su prisustvovali njegovi najbliži, porodica, prijatelji i kolege. 

Foto: ST/Nikola Mutić

Zorana Pavić, Milan i Vladan Đurđević

Njegovi najbliži okupili su se danas na Lešću. Osim najbližih članova porodice, na godišnji pomen je došla i pevačica Zorana Pavić, frontmen "Nevernih beba" Milan Đurđević, kao i basista Vladan Đurđević. Sveštenik je održao pomen, a govor je održala Igorova prijateljica, koja je imala potresan govor i na njegovoj sahrani prošle godine, koji možete pročitati u nastavku ovog teksta. POGLEDAJ GALERIJU

- Kako je njegova i majka još trojice sinova, Andreja, Saše i Borisa po mnogo čemu posebna, za svoju četvoricu je govorila: ''Jato dečaka, za skute me držali i otprhnuli''. Nažalost, došlo je vreme da se jedan ptić iz jata vrati u majčino gnezdo. Iako je svoje ovozemaljsko putovanje prerano završio, jer nije ostvario mnoge snove, utehu za Igorovu smrt možemo pronaći u bogatoj riznici njegove umetničke duše. On je živ samo je druga stvarnost u kojoj jesmo, svi mi koji smo ga lično poznavali čuvaćemo ga zauvek u najlepšem sećanju, a verujem da je i on nama sve greške oprostio. Do ponovnog susreta, mirno spavaj naš Igore među anđelima. Nemam snage da te izgubim, ljubav je tamo gde si ti - glasio je govor na pevačevoj sahrani.

Foto: ST/Nikola Mutić

Govor na pomenu Igora Starovića

BONUS VIDEO: