NIŠTA MU NIJE SVETO! Sadik Hasanović veličao Orića, pevao o KLANJU Srba, a sada peva na DAN ŽALOSTI nakon DVA MASAKRA! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.D. - 06.05.2023 | 19:30


Sadik Hasanović ponovo ponižava Srbe i gazi po nastradalima u dva masakra.

Foto: Printskrin: TV Pink
NIŠTA MU NIJE SVETO! Sadik Hasanović veličao Orića, pevao o KLANJU Srba, a sada peva na DAN ŽALOSTI nakon DVA MASAKRA! (FOTO)

Bivša ''Zvezda Granda'' Sadik Hasanović, koji je poznat po svojim skandalima i mržnji prema Srbima i Srbiji u kojoj je gradio karijeru, ne prestaje da pokazuje koliko je beskrupuloznan, bezobziran i bahat.

Foto: printscreen/instagram

Sadik Hasanović

Svoju nemoralnost i surovost ističe i na najmračnije dane naše zemlje u novijoj istoriji, na Dan žalosti zbog dva uzastopna masakra u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' i Mladenovcu, kada je zbog surovosti trinaestogodišnjaka i dvadesetjednogodišnjaka nedužno nastradalo sedamnaestoro osoba, dok je na desetine teško povređeno u krvavim pohodima.

Foto: printscreen/instagram

Sadik Hasanović večeras peva u Nemačkoj

Dan žalosti su proglasile i susedne zemlje Bosna i Hercegovina i Crna Gora i na taj način pokazale da saosećaju sa srpskim narodom i da su uz njih i u najtežim trenucima, dok su svi pevači, kako srpski tako i iz dijaspore otkazali svoje nastupe u ovim danima mraka i tuge.

Svi, osim Sadika Hasanovića koji večeras nastupa u Nemačkoj i to s ponosom ističe, pa na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije i poziva sve da dođu da ga slušaju i provode se uz njegovu muziku, bez trunke savesti i osećanja prema nastradalima.

Foto: printscreen/instagram

Sadik Hasanović nastupa u Nemačkoj na dane žalosti

Podsetimo, ovo nije prvi put da Hasanović otvoreno pokazuje mržnju prema Srbima, pa se tako i pre dve godine pojavila njegova fotografija sa komandantom jedinice Armije BiH Naserom Orićem i snimak na kom peva pesme o klanju srpskog stanovništva u Kravici na Božić.

Foto: youtube.com

Sadik Hasanović sa Naserom Orićem

Njemu je nakon toga zabranjen ulazak u Srbiju, a kada je pokušao da uđe u Novi Pazar vraćen je sa granice, Sadik je i tada imao sramotnu izjavu.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović tada za medije.

Dokle će trajati ovo Sadikovo ponašanje i da li pevač ima granicu u ponižavanju srpskog naroda, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: