"DECA SE SPRDAJU NA OVU TEMU" Milica Todorović traži da se HITNO ISPITAJU korisnici TikToka nakon MASAKRA: Mogu da urade istu stvar, ima ih STOTINE!


IZVOR: Republika/B. P. M. - 04.05.2023 | 06:30


Pevačicu su zabrinuli komentari dece koja hvale počinioca masakra na Vračaru!

Foto: ATA Images
"DECA SE SPRDAJU NA OVU TEMU" Milica Todorović traži da se HITNO ISPITAJU korisnici TikToka nakon MASAKRA: Mogu da urade istu stvar, ima ih STOTINE!

Popularna pevačica Milica Todorović je zbog stravičnog masakra u OŠ Vladislav Ribnikar i trodnevnog dana žalosti otkazala svoje nastupe u Nemačkoj i Švajcarskoj, koji su bili zakazani za vikend. Pevačica je izjavila saučešće porodici stradalih u ovoj jezivoj tragediji, a potom podelila svoje mišljenje sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Milica Todorović

- Deca ne mogu biti ono što ne mogu da vide. Deca postoju ono što slušaju, deca su prazna tabla, na kojima sredina ispisuje reči - podelila je Milica i dodala:

- Vratite dostojanstvo, pravo i autoritet učiteljima, nastavnicima i profesorima - nadovezala se pevačica, pa otkrila da je zgrožena komentarima na TikToku-u:

POGLEDAJ GALERIJU

- Čitam komentare dece po TikTok-u koja se sprdaju na ovu temu. Deca koja pišu "Bravo", "8 kilova"... Pod hitno da se i ta deca redom preispitaju, jer na kraju dana, i ta deca što to komentarišu mogu da urade istu stvar koja se danas desila, a verujte mi da na stotine takvih komentara ima - poručila je Todorovićeva.

BONUS VIDEO: