ČETIRI GODINE SKUPLJAM HRABROST ZA OVO: Ilda šaulić DIRLJIVOM OBJAVOM najavila da snima PROJEKAT POSVEĆEN ŠABANU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 23.03.2023 | 15:40


Četiri godine nakon što nas je napustio legendarni pevač Šaban Šaulić, sećanje na njega ne bledi.

Foto: ST/V.Lukić, YouTube/Printscreen
ČETIRI GODINE SKUPLJAM HRABROST ZA OVO: Ilda šaulić DIRLJIVOM OBJAVOM najavila da snima PROJEKAT POSVEĆEN ŠABANU! (FOTO)

Od zaborava ga čuvaju milioni fanova širom sveta, pesme koje je za života ostavio, a ponajviše porodica koja na sve načine neguje zaostavštinu kralja narodne muzike.

Pevačica Ilda Šaulić, koja nastavlja stopama slavnog oca, odlučila je da u njegovu čast organizuje specijalni projekat kojim će njegove legendarne, ali i neke manje poznate pesme dobiti svoje novo, drugačije izvođenje.

Iako nije otkrila do detalja šta je tačno u pitanju, sudeći prema njenoj objavi na Instagramu jasno je da je okupila ekipu vrhunskih saradnika, koji će publici predstavljati iznenađenje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

-  Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla... Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu – napisala je Ilda u emotivnoj objavi Ilda Šaulić.

BONUS VIDEO: