KAKAV PREOKRET U JEKU AFERE ZVEZDE GRANDA: Snežana Đurišić u epicentru skandala tvrdi "LUKAS MI JE PRVI POSLAO PORUKU"


IZVOR: Republika - 27.02.2023 | 14:05


Snežana Đurišić otkrila da joj je Aca Lukas pustio prvi poruku podrške na početku afere sa kandidatom Dušanom Vukadinovićem!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, Kurir tv printscreen
KAKAV PREOKRET U JEKU AFERE ZVEZDE GRANDA: Snežana Đurišić u epicentru skandala tvrdi "LUKAS MI JE PRVI POSLAO PORUKU"

Pevačica i član stručnog žirija ,,Zvezde Granda" Snežana Đurišić našla se u epicentru skandala sa kandidatom Dušanom Vukadinovićem, jer je njegova majka iznela tvrdnje da su im tražene pare, da bi njen sin prošao u dalji krug. 

Snežana je iznela niz tvrdnji da to nije istina, a između ostalog umešala i nekadašnjeg člana žirija Acu Lukasa. Naime, kako tvrdi folkerka, Lukas joj se prvi javio sa porukom podrške. I ništa to ne bi bilo čudno, da se na početku afere, Lukas izjasnio da se i ranijih godina uzimao novac od kandidata.

Foto: RTV Pink

Aca Lukas Premijera

 

Tačno je da je to bio uzrok moje svađe s Popovićem, a zatim i napuštanja "Zvezda Granda". Kada je ova tema u pitanju, pričao sam ja o tome i tada, ali me niko nije slušao - rekao je Lukas za Republiku.

Međutim, po rečima Snežane Đurišić, Lukas ispada kontradiktoran, budući da joj je odmah uputio podršku, kako je izjavila na Kurir televiziji:

Foto: prtintskrin kurir tv

Snežana Đurišić o Zvezdama Granda

 

- Od Lukasa sam dobila prvu poruku, koji mi je poslao podršku, hvala Miri Škorić, Bilji Jevtić... Tada sam bila u šoku! To su primitivne stvari! Značila mi je ta podrška i lepa reč! Toliko imam o ovome da kažem, više neću nigde, ništa govoriti, jer je slučaj predat pravnoj službi, pa kako zakon kaže - rekla je Snežana. 

BONUS VIDEO: