DANAS JE SVAKO ZVEZDA! Ivana Peter potkačila mlađe kolege i način na koji postaju poznati, pa priznala da ima SUKOBA u žiriju Zvezda Granda! (VIDEO)


IZVOR: Predrag RADOSAVLJEVIĆ - 18.01.2023 | 16:31


Ivana Peters otkrila je da li se više zarađivalo devedesetih ili danas.

Foto: Republika.rs
DANAS JE SVAKO ZVEZDA! Ivana Peter potkačila mlađe kolege i način na koji postaju poznati, pa priznala da ima SUKOBA u žiriju Zvezda Granda! (VIDEO)

Kako kaže, drugi krug takmičenja je iskristalisao kandidate i da se već sada može jasno videti ko je kakav takmičar, kao i da su sve bolji. Ona je otkrila i da li postoje određena neslaganja među žirijem.

- Pravo da ti kažem ne bavim se njihovim igrarijama, to je njihov posao i šouprogram. Neslaganja su nekako i normalna - rekla je Ivana, pa dodala da medije ne prati, već samo prati platforme za gledanje filmova.

Foto: Republika.rs

Ivana Peters o Zvezdama Granda

Poznato je da je dugo godina bila član grupe ''Tap 011'', pa je sada progovorila o grupi i da li se čuje sa ostalim članovima.

- Imamo nešto novo od pre pandemije, pa nam je bilo neprijatno da izbacimo jer se pominju doktori i vakcine, tako je Milan napisao i onda je krenula pandemija i bilo nam je bezveze da izađemo sa tom pesmom. Ali pesma je spremna, samo čekamo da je lansiramo.

Ivana je otkrila i zbog čega je nema u medijima i zašto se povukla iz javnosti.

- Ja sam u medijima kada imam šta da kažem, kada imam da pokažem novu pesmu, kada ''Negativ'' izbaci novi album, sprema ''Negativ'' pesme u fulu, imamo nove članove. Imam dosta nastupa koje ljudi i ne proprate, jer se sve prebacilo na mreže. Nije mi krivo, drugačije je i na to se treba naviknuti.

Foto: Republika.rs

Ivana Peters o Tap 011

- Mislim da je na estradi sada lakše, ali ne znači da je bolje. Mislim da je nekada bilo ili te posluži sreća ili talenat, a sada je svako zvezda i svako može da bude zvezda i to je okej, ali to ne znači da će ostati zvezda - iskrena je pevačica i otkriva kada je više moglo da se zaradi:

- Nisam poredila cifre, ali zavisi koliko si kvalitetan i koliko radiš, možeš da zaradiš i tada i sada.

BONUS VIDEO: