KEBIN SIN MENJAO ŽENE KAO ČARAPE: Igor je pre Teodore ljubio sve same poznate dame - NJU je ostavio zbog p*rno snimka, a njoj je bio ČOVEK ŽIVOTA (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.01.2023 | 13:30


Iako trenutno uživa sa Teodorom Bjelicom, sina Dragana Kojića Kebe su spajali sa uspešnim i poznatim ženama sa estrade.

Foto: E-Stock
KEBIN SIN MENJAO ŽENE KAO ČARAPE: Igor je pre Teodore ljubio sve same poznate dame - NJU je ostavio zbog p*rno snimka, a njoj je bio ČOVEK ŽIVOTA (FOTO)

Nekadašnji fudbaler Igor Kojić u decembru prethodne godine započeo je novu ljubav, i to sa mladom glumicom Teodorom Bjelicom. Novopečeni par trenutno uživa u čarima Kopaonika, međutim, odaje se utisak da kao da više nisu hteli da kriju svoju romansu, jer su ih odale potpuno identične objave na društvenoj mreži Instagram.

Podsećanja radi, sin folkera Dragana Kojića Kebe se 2021. godine razveo od pevačice Severine Vučković, a malo ko se seća da je Igor svojevremeno važio za pravog, fatalnog zavodnika i da je ljubio sve same lepotice sa domaće javne scene.

Foto: ST/D. KADIĆ

Katarina Radivojević

Naime, Igor je bio u ljubavnoj vezi sa glumicom Katarinom Radivojević, koju je ostavio kada je upoznao Severinu, a nedugo zatim se i oženio 2015. godine.

Kojić je bio u vezi sa voditeljkom Jelenom Žeželj, nekadašnjom poznatom rijaliti učesnicom. Njihova romansa je završena pošto je na internetu procurio voditeljkin porno snimak.

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Žeželj

Bivši fudbaler je dovođen i u vezi sa manekenkom Irenom Ibrahimović, koja je učestvovala u rijaliti šou "Farma". Naime, Irena je tada na svoj Fejsbuk postavila status da je Kebin sin "čovek njenog života".

Foto: printscreen/RTV Pink

Irena Ibrahimović

Igor je bio i u dugogodišnjoj vezi s manekenkom Ksenijom Vujović. Njih dvoje su svoje slobodno vreme što više provodili zajedno, pa su tako obišli i pola Evrope.

Pričalo se i da je u vezi sa Mijom Marković, ćerkom Glorije Pavković. Igor je bio u vezi sa izvesnom Mašom, a njih dvoje se nisu krili pa su ih paparaci svojevremeno uhvatili kako uživaju na plaži u Budvi.

Foto: printscreen/TVPink

Ksenija Vujović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: