KAĆU GRUJIĆ PROZIVAJU DA JE PUKLA U AUSTRALIJI: Pevačica nakon navoda da je prodala samo OSAM karata za turneju najavila TUŽBU!


IZVOR: Melina GVERO - 16.01.2023 | 12:45


Katarina Grujić zbog većeg broja koncerata je pomerila turneju po Australiji za april.

Foto: Instagram.com
KAĆU GRUJIĆ PROZIVAJU DA JE PUKLA U AUSTRALIJI: Pevačica nakon navoda da je prodala samo OSAM karata za turneju najavila TUŽBU!

Kako pišu domaći mediji, Katarina Grujić primorana je da otkaže turneju po dalekoj Australiji, jer je navodno prodala samo osam karata. Naime, pevačica je trebalo da nastupi u Melburnu i Sidneju 13. i 14. januara, međutim, zainteresovanih za njene nastupe nije bilo, te je sve otkazano, piše Nova.

Kako su naveli organizatori, nastupi navodno nisu otkazani, već samo pomereni na proleće, i to zbog operativnih, odnosno tehničkih problema.

 

 

Tragom ove informacije, pozvali smo Katarinu, kako bi nam objasnika o čemu se radi i da li je istina da je za njen nastup zainsteresovano svega osmoro ljudi.

- Dobar dan, apsolutno nije istina. Nova će biti demantovana odmah, a verovatno i tužena, tako da je informacija o otkazivanju turneje zbog slabog interesovanja potpuno netačna. Turneja je pomerena za april samo zbog većeg broja koncerata koji su za tad zakazani. Sad bih imala tri nastupa, a u aprilu ću imati deset. U Australiji ću provesti mesec dana i obićićemo sve veće gradove. Verujem da će se i organizatori oglasiti i demantovati te natpise - istakla je Kaća Grujić za Republiku.

Foto: Instagram.com

Katarina Grujić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: