"ON SADA MORA DA PLAĆA ALIMENTACIJU" Ana Sević progovorila o suđenju sa Darkom Lazićem, pevačica otkrila odluku SUDA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 18.11.2022 | 16:36


Pevačica Ana Sević pred našim kamerama otkrila je ishod suđenja sa bivšim suprugom Darko Lazićem!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock
"ON SADA MORA DA PLAĆA ALIMENTACIJU" Ana Sević progovorila o suđenju sa Darkom Lazićem, pevačica otkrila odluku SUDA! (VIDEO)

Pevačica Ana Sević pred našim kamerama progovorila je o svim aktuelnostima iz njenog života. Iako se dugo nije pojavljivala u medijima, Ana je pokazala da je za nju vreme stalo kada je fizički izgled u pitanju, a sada je ispričala i kako njena dečica reaguju na glasnu muziku.

- Deca nisu zahtevna, Lorena voli glasnu muziku, oni su mali, kada uđu u kola, kraj, spavaju. Ja njih spustim u krevet i istog trenutka je gotovo! - govori Sevićeva, pa otkriva kada će nova pesma:

Foto: Republika

Ana Sević

 

- Volela bih da mi se desi pesma, možda se desi u skorije vreme. Sada su klinci prioritet, uvek će i biti, ali sada su baš mali. Zakonski imam dve godine za odmor - govori Ana kroz osmeh. 

- Postoje pesme koje nisam snimila, zato što nisam bila sigurna da ih treba snimiti. Ja sam pravila neke raznorazne varijante... Da mi procuri pesma, to sigurno niej prijatno, u to se uloži puno truda i svega. Sigurno ne bih sa osmehom primila.

Njen bivši suprug Darko Lazić našao se na udaru zbog snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, sa jednog nastupa, a komentari su se nizali da je potpuno ,,propao", te da mu pevanje više nije kao pre. Upitali smo i Anu da nam prokomentariše taj snimak, kao i komentare:

Foto: Republika

Ana Sević o Darku Laziću

- Nisam ispratila, ja iskreno ne mogu da zamislim da Darko loše peva, dok ne čujem ne mogu da komentarišem.

Da li si čula za lepe vesti?

- Nisam čula za drugo dete, ali koliko znam, bilo bi treće. Nisam ni to čula, ali to je njegov život, iskreno me ne interesuje.

Foto: instagram.com/darkolazicofficial

Devojka Darka Lazića trudna

Da li ste rešili situaciju i spor oko alimentacije?

- Mi nismo rešili probleme, sud ih je rešio, sada mora da plaća alimentaciju. 

BONUS VIDEO: