JUTJUBER NE ZNA ZA SRAM! Nakon laži da je dobio batine, Janka obezbeđenje izbacilo iz tržnog centra: Ovo su detalji!


IZVOR: Republika - 16.11.2022 | 13:09


Sumnja se da jutjuber sve radi za malo pažnje

Foto: ST/N.PANČIĆ
JUTJUBER NE ZNA ZA SRAM! Nakon laži da je dobio batine, Janka obezbeđenje izbacilo iz tržnog centra: Ovo su detalji!

Nakon što je nedavno besramno slagao javnost da je brutalno pretučen u Beogradu na vodi, jutjuber Stefan Janković, poznatiji kao Janko, opet je napravio scenu i to sve zarad malo pažnje.

Jankovića je pre nekoliko dana obezbeđenje navodno izbacilo iz jednog beogradskog tržnog centra zbog prostačkog ponašanja i snimanja koje tamo nije bilo dozvoljeno, saznaje Kurir. Neprijatnoj sceni su prisustvovali i mnogobrojni kupci, a izvor sa lica ispričao je i šta se tačno dešavalo. 

- Kuca mi srce, pipni - sprdao se Stefan sa obezbeđenjem centra, koje je burno reagovalo na njegove provokacije i snimanje:

- Ja nisam majmun. Ajde, izađi odavde. Pođi sa mnom. Izađi napolje. Šta glumiš ti ovde, ko si ti? - upitao ga je čovek.

Foto: Instagram/Printscreen

Stefan Janković

- Ko sam ja? Ja sam bog - šokirao je Janko.

- Ne možeš tako da se ponašaš ovde. Ovo je privatni prostor gde postoje pravila - rekao mu je član obezbeđenja, a zatim ga ispratio napolje, naočigled brojnih prolaznika.

Foto: Republika

Stefan Janković sa devojkom Anom Lazarević

Podsetimo, Janko je nedavno na svojim društvenim mrežama podelio snimak na kom je u zavojima, zbog čega je preplašio sve svoje fanove, da bi se jutjuber iste te večeri pojavio na promociji pesme Ruže Rupić bez zavoja na glavi i modrica koje je pokazao malo pre toga na društvenim mrežama.

Kasnije je njegova devojka rekla da je u pitanju bila "šala za Jutjub", što je šokiralo sve prisutne na promociji, koji nisu mogli da veruju čemu je ovaj mladić pribegao.

BONUS VIDEO: