SIN ALEKSANDRE PRIJOVIĆ DOBIO OVACIJE! Pevačica ga izvela na scenu, publika pala u TRANS, on ZANEMEO!


IZVOR: Republika - 01.11.2022 | 08:45


Aleksandra Prijović prvi put izvela sina na scenu.

Foto: printscreen/instagram
SIN ALEKSANDRE PRIJOVIĆ DOBIO OVACIJE! Pevačica ga izvela na scenu, publika pala u TRANS, on ZANEMEO!

Aleksandra Prijović jedna je od najtraženijih mladih pevačica na našim prostorima, a zbog glasa kojim pleni i bez daha ostavlja sve, njeni nastupi su uvek krcati, a publika uglas sa njom peva stihove njenih pesama.

Pevačica je u srećnom braku sa Filipom Živojinovićem sa kojim ima sina Aleksandra. Pored Filipa koji je maksimalno uključen u njenu karijeru, Prijovićeva ne krije da je i sin taj koji uvek čuje svaku pesmu, te da mu je verovatno više muka od njih, naročito jer je mali.

Foto: ST/Dragan Kadić

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović

Aleksandra je nedavno nastupala na trgu u Novom Bečaju, a onda je publiku oborila sa nogu. Naime, njen sin Aleksandar je bio tu i pratio mamu, pa ga je ona izvela na scenu. Publika je pala u trans i pozdravila ga gromoglasnim aplauzom, ipak on se, kako je Aleksandra rekla malo uplašio i nije znao šta ga je snašlo, pa je postiđeno samo gledao u na hiljade ljudi koji su došli da mu slušaju mamu.

 

https://www.tiktok.com/@aleksandraprijoviic/video/7137313685109837062?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7014392019599099397

 

Mali Aleksandar je dobio ovacije publike, a kada je napustio scenu, Aleksandra je nastavila sa svojim nastupom.

BONUS VIDEO: