"NIKO NE MOŽE DA VADI NOŽEVE NA NAŠU DECU": Mili potvrdio da je otkriven identitet migranta koji je napao sina Viki Miljković! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 26.10.2022 | 11:41


Aleksandar Milić Mili potvrdio je pisanja medija

Foto: Nikola Mutić
"NIKO NE MOŽE DA VADI NOŽEVE NA NAŠU DECU": Mili potvrdio da je otkriven identitet migranta koji je napao sina Viki Miljković! (VIDEO)

Beogradska policija juče je utvrdila identitet jednog od napadača na sina naše poznate pevačice Viki Miljković, što je potvrdio i kompozitor Aleksandar Milić Mili, koji je lično urgirao da se otkrije ko su migranti-napadači. 

Naime, Mili se pojavio na snimanje emisije "Zvezde Granda", čiji je član žirija, i odmah potvrdio pisanja medija. 

-Policija Savski Venac uradila je visoko profesionalno svoj posao i odmah utvrdila identitet, tako da mislim da će počinioni vrlo brzo da budu uhvaćeni  - otkrio je Mili i dodao.

-Niko ne sme da juri našu decu nožem po Beogradu! Van pametni je, pogotovo što su to stranci, smatram da to mora da se shvati veoma ozbiljno - zaključio je kompozitor za Republiku. 

Foto: Nikola Mutić

Aleksandar Milić Mili

Podsetimo, Mili je juče za Republiku otkrio da je lično urgirao da se uhvate oni koji su naneli zlo sinu njegove koleginice. 

-Čuo sam se juče sa Viki, lično sam uradio sve što je bilo u mojoj moći. Znam da su otkriveni identiteti, moje mišljenje je da se tome mora stati na put. I moja deca se igraju upravo u tom kraju, van pameti je da se tako nešto dešava u našem gradu - istakao je poznati kompozitor za Republiku.

Šta je još rekao Aleksandar Milić Mili, pogledajte u videu na početku teksta: 

BONUS VIDEO: