Jovana Jeremić sa bivšim mužem otpevala čuveni HIT! Tortu kao na svadbi, isekli ZAJEDNO! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Republika - 26.10.2022 | 06:00


Jovana Jeremić zapevala na svojoj proslavi sa bivšim mužem.

Foto: printscreen/instagram.com/tvnemanja
Jovana Jeremić sa bivšim mužem otpevala čuveni HIT! Tortu kao na svadbi, isekli ZAJEDNO! (FOTO/VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić organizovala je ludu žurku povodom 32. rođendana, a među zvanicama se našao i njen bivši suprug, Vojislav Milošević, što je mnoge iznenadilo.

U jednom trenutku, njih dvoje su odlučili da zapevaju za goste i uvesele ih hitom ''Godinama''. Sve prisutne je ovo oduševilo, te su ih nagradili gromoglasnim aplauzom, a Jovana nije skidala osmeh sa lica, dok je ćerka Lea igrala ispred njih. POGLEDAJ GALERIJU

Jovana je rođendansku tortu koja je bila u obliku automobila sekla zajedno sa Vojislavom, baš kao na svadbi, što je nasmejalo mnoge. Nakon što su je isekli, Jovana je poljubila Vojislava u obraz.

Podsetimo, Jovana je otkrila da je samu sebe za rođendan častila novom nekretninom i to centru grada.

- Ja moram da kažem da sam ja sebi za rođendan, verovali ili ne, kupila još jedan stan u centru grada i to je stan u koji ćete moći i vi da uđete, u prethoni nisam htela, taj stan mi otplaćuje ratu kredita, znači izdajem ga,  ja sam podigla kredit kao revnosni građanin, kupila sam stan na kredit u centru grada gde sam želela, gde mi je bio san, čekam još neki papiri da stignu da to mogu i zvanično da vam kažem, znači u fazi sam kupovine, u ulici koja se zove po meni, Jovanova, kod mene sve u životu mora da bude tako i mora da bude gospodar jer sam ja gospodarica - rekla je voditeljka.

BONUS VIDEO: