Jovana Jeremić se ČASTILA novom NEKRETNINOM za rođendan! Voditeljka otkrila detalje kupovine još jednog STANA!


IZVOR: Ognjen BOGDANOVIĆ - 25.10.2022 | 21:53


Voditeljka Jovana Jeremić kupila sebi stan za rođendan.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Jovana Jeremić se ČASTILA novom NEKRETNINOM za rođendan! Voditeljka otkrila detalje kupovine još jednog STANA!

Voditeljka Jovana Jeremić proslavlja svoj 32. rođendan, a rođendansku proslavu je upriličila u jednom poznatom restoranu gde se veliki broj poznatih lica pojavio, a među njima je bio i njen bivši suprug Vojislav Milošević koji je došao sa njihovom zajednikom ćerkom Leom.

Foto: ST/V. LUKIĆ

Jovana Jeremić sa ćerkom Leom i bivšim mužem Vojislavom

Ovom prilikom je Jovana otkrila da je za rođendan dobila skupocene cipele, torbu, prsten sa rubinom i dijamantima, čija je vrednost ogromna, a od koga ga je dobila nije želela da otkriva. Ipak, otkrila je čime je sebe častila.

- Ja moram da kažem da sam ja sebi za rođendan, verovali ili ne, kupila još jedan stan u centru grada i to je stan u koji ćete moći i vi da uđete, u prethoni nisam htela, taj stan mi otplaćuje ratu kredita, znači izdajem ga,  ja sam podigla kredit kao revnosni građanin, kupila sam stan na kredit u centru grada gde sam želela, gde mi je bio san, čekam još neki papiri da stignu da to mogu i zvanično da vam kažem, znači u fazi sam kupovine, u ulici koja se zove po meni, Jovanova, kod mene sve u životu mora da bude tako i mora da bude gospodar jer sam ja gospodarica - rekla je voditeljka.

BONUS VIDEO: