Promocija AUTOBIOGRAFSKE knjige Nede Ukraden! Pevačica otkrila najintimnije detalje života, obelodanila i istinu o VEZI sa Sašom Popovićem! (FOTO)


IZVOR: Republika - 20.10.2022 | 11:34


Neda Ukraden izdala je svoju autobiografsku knjigu ''Zora je svanula''.

Foto: Nikola Mutić
Promocija AUTOBIOGRAFSKE knjige Nede Ukraden! Pevačica otkrila najintimnije detalje života, obelodanila i istinu o VEZI sa Sašom Popovićem! (FOTO)

Pevačica Neda Ukraden izdala je dugonajavljivanu autobiografsku knjigu pod nazivom ''Zora je svanula'', a danas je održana i promocija iste u jednom poznatom beogradskom restoranu.

Na promociji je pored porodice koja je Nedina velika podrška, došao i veliki broj poznatih ličnosti i Nedinih prijatelja poput Suzane MančićVesne Dedić, Goce Tržan i mnogih drugih. POGLEDAJ GALERIJU

Neda je svoju autobiografiju dugo najavljivala i iskreno joj se radovala, dok je njena publika sa nestrpljenjem iščekivala, naročito jer su najavljeni do sada nepoznati detalji o pevačicinom životu.

- 50 i više godina karijere je 50 i više godina borbe sa mnogim stvarima koje su bile povoljne i koje su bile stimulans za tu karijeru, a bilo je i nekih tužnih trenutaka, bilo je nekih događaja koje ni jedan čovek ne bi voleo da mu se dogode u životu, bilo je velikih uspeha. Slika o vremenu, u kome sam ja počela kao pevač, o gradu, kolegama, o toj velikoj sarajevskoj muzičkoj sceni, o jednoj zemlji koje više nema. O nekim lepim stvarima, kao što je udaja, rođenje deteta, uspesi, nagrade, priznanja, ali i nekim tužnim trenucima kao što je rat. Biće dosta stvari, nekih iz privatnog života koje će možda vas iznenaditi - rekla je prošle godine pevačica.

U knjizi je između ostalog, opisana i njena romansa sa Sašom Popovićem, koja itekako intrigira javnost, a kako je Neda poznata po tome da ne krije ništa, zasigurno je da će u ovoj knjizi biti mnogih zanimljivosti, ali i šokantnih detalja i istina koje do sada javnost nije znala.

BONUS VIDEO: