Rada Manojlović pokazala NOVOG MUŠKARCA: Nakon raskida sa Harisom, pevačica provocira bivšeg zgodnim frajerom!


IZVOR: Republika - 14.10.2022 | 20:30


Rada Manojlović po rečima fanova, počela je da provocira bivšeg dečka Harisa Berkovića objavama na storijima.

Foto: instagram-Rada Manojlovic
Rada Manojlović pokazala NOVOG MUŠKARCA: Nakon raskida sa Harisom, pevačica provocira bivšeg zgodnim frajerom!

Pevačica Rada Manojlović pre nekoliko dana objavila je da je raskinula dugogodišnju vezu sa Harisom Berkovićem, a već danas je objavila fotografiju popularnog frajera koji joj se očigledno sviđa

Rada je na svom profilu na Instagramu postavila fotku turskog zavodnika Džana Jamana, a sve je šokirala kada je u pozadini postavila i pesmu koju je otpevala u duetu sa Harisom "Pusti noći neka bole".

Foto: ATA Images

Rada Manojlović

 

Ovo je iznenadilo sve Radine fanove. Ipak, nije poznato i da li je Rada ovim potezom htela da isprovocira bivšeg dečka s kojim je do pre par dana bila u vezi. Kako se nedavno spekulisalo, razlog za Radin i Harisov raskid jeste pevačicino naglo zbližavanje sa Milanom Stankovićem, ali i protivljenje Berkovićevih roditelja njihovoj vezi.

Podsetimo, dosta se spekulisalo o odnosu Rade i Harisa, a onda je javnost ostala u šoku kada je isplivala ispovest za Republiku od strane rijaliti igrača da je plaćao pevačicu za intimne odnose

Međutim, Rada se oglasila za naš portal i poručila da aferu koju pokušava da joj nanese ,,paćenik" ne želi da komentariše. 

BONUS VIDEO: