Ceca EKSKLUZIVNO pustila javnosti deo nove pesme, pa priznala da je svoj NAJVEĆI HIT sa albuma htela da skine: Pričali su mi da sam POLUDELA!


IZVOR: Republika - 07.10.2022 | 20:59


Svetlana Ceca Ražnatović otkrila deo nove pesme koji će se naći na novom albumu.

Foto: printscreen/blic tv
Ceca EKSKLUZIVNO pustila javnosti deo nove pesme, pa priznala da je svoj NAJVEĆI HIT sa albuma htela da skine: Pričali su mi da sam POLUDELA!

Večeras je počeo Ceca Show, a javnost će moći da zaviri u život najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Ona je ovom prilikom ekskluzivno pustila deo nove pesme, a onda otkrila da je jedan od svojih najvećih hitova u prvi mah odbila da snimi.

- Publika ima očekivanja. To je ogromna karijera, mali milion hitova. Ali ogroman hendikep jer prvi put u životu radim bez Marine Tucaković - ističe Ceca.

Foto: printscreen/blic tv

Ceca u studiju

- Posle trideset godina ću biti bez jednog od glavnih igrača mog tima. Nesrećna sam jako zbog toga. Marina mi nedostaje kao prijatelj i dugogodišnji saradnik. Iskreno da vam kažem, nije mi svejedno. Videćemo, neću unapred ništa da govorim, niti da u startu krećem u projekat, a da ne verujem u isti. Znala sam da ustajem mnogo puta sa poda ili da ničem iz pepela i da idem u nove pobede. Tako i u ovom novom projektu ću pristupiti. Ima mnogo ljudi koji su u našem poslu i daće sve od sebe da naprave taj album. Zaista verujem u to - dodaje ona, oduševljena jednom od četiri pesme koju joj je kompozitor Damir Handanović ekskluzivno pustio pred kamerama serijala "Ceca Show", a onda su evocirali uspomene:

Foto: printscreen/blic tv

Ceca i Damir Handanović

- Znaš šta je najveći hit, ono kada nisi htela da snimiš "Turbulentno". Je l' se sećaš toga? - upitao je Damir Cecu:

- Tako je. Sećam se kako me Mili vozi kući i pričamo. Hteli smo da izbacimo sa albuma “Poziv”, "Vidimo se, daso" i "Turbuletno".

- To je bilo ubeđivanje. Marina me zove tada i kaže mi: “Oni su ludi, hoće tvoju pesmu da izbace". Ja je pitam koju pesmu, a ona mi kaže: “Turbulento”. Kažem joj: "Nemoj to, molim te". Onda su svi napali na tebe - nadovezao se Handanović.

Foto: printscreen/blic tv

Damir Handanović

- Mi smo bili tako preumorni od snimanja. Preslušavamo šta smo uradili i kažem: "Gde da pevam ja: 'Turbulento, baš je super dim, baš se dobro provodim'?!" To mi je nekako bilo za neku klinku. A Mili mi kaže: "Pa ne znam i ono 'vidimo se, daso' nije nešto. Kažem ja da to izbacimo i on se složi, a pritom je "Vidimo se, daso" njegova pesma. Dođem kući, pustim Veljku, Anastasiji i Lidiji i kažem da hoću da je izbacim, a oni na mene navalili: "Gde da izbaciš?! Ti si poludela!" Onda sam je poslušala ponovo i odlučila da ostane na albumu. Sreća pa sam takvu odluku donela - zaključuje Ceca.

BONUS VIDEO: