Elektru Elit čuvaju momci iz državnog obezbeđenja, pred nastup na Prajdu poručila: "Ja sam patriota, nema čega da se bojim"


IZVOR: Republika - 17.09.2022 | 20:15


Elektra Elit otkrila je kako se oseća pred nastup na Europrajdu!

Foto: Instagram.com
Elektru Elit čuvaju momci iz državnog obezbeđenja, pred nastup na Prajdu poručila: "Ja sam patriota, nema čega da se bojim"

Transrodna pevačica Elektra Elit pred večerašnji nastup na Europrajdu otkrila je da će zbog bezbednosnih razloga stići sa privatnim, ali i državnim obezbeđenje, te da će ukupno oko nje biti 40 momaka koji će je čuvati.

 

 

- Dolazim sa mojim, privatnim obezbeđenjem, ali i sa državnim. Čuvaće me oko 40 momaka, ali ja se ničega ne plašim. Ja sam pevačica koju narod voli, a i ja volim narod i zemlju Srbiju. Svi znaju da sam ja veliki patriota, da poštujem i volim svoju zemlju, kao i da građani ove zemlje vole mene. Nema čega da se bojim, to su moji ljudi - počela je Elektra za naš portal, a onda i otkrila koliko će koštati njen nastup.

- Ja zatvaram koncertni deo Prajda, a za nastup ću promeniti čak tri kreacije, a jedna od te tri će izazvati pravi haos u javnosti. Preko 20.000 evra će koštati moj nastup, ali ja ništa ne žalim, želim da Srbija vidi šta je svetski nastup, kao i da podržim LGBT ljude maksimalno. Često se pitaju ko stoji iza Elektre, ali ja moram reći da je to za sad tajna.

 

 

Elektra je onda i otkrila čemu se danas posebno raduje

- Jedva čekam da vidim policajce koji će biti na nastupu. Ja sam slaba na plave uniforme i to svi znaju, a verujem i da su mnogi slabi na mene. Biće to užitak za sva moja čula, plava uniforma je zakon - završila je pevačica za Espreso.

BONUS VIDEO: