Baka Prase VUČE KOKAIN! Mitrović ''SAHRANIO'' skandaloznom fotografijom jutjubera, otkrio ISTINU o Ilićevom DROGIRANJU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 07.09.2022 | 18:23


Željko Mitrović objavio fotografiju na kojoj Baka Prase konzumira kokain.

Foto: printscreen/RTVPink, Youtube.com printscreen/Baka Prase
Baka Prase VUČE KOKAIN! Mitrović ''SAHRANIO'' skandaloznom fotografijom jutjubera, otkrio ISTINU o Ilićevom DROGIRANJU! (FOTO)

Željko Mitrović spreman je da u potpunosti otkrive pravo lice Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase, raskrinka ga javnosti i zapečati mu sudbinu.

Foto: printscreen/RTVPink

Željko Mitrović

Dokumentarni film koji će izaći sutra o jutjuberu obećava otkrivanje skandalozne istine o uzoru mladih, a Željko bez obzira na to, svakodnevno otkriva nove detalje o Iliću.

Naime, on je sada podelio šokantnu fotografiju Bake Praseta kako vuče kokain, te tako otkrio čitavoj naciji da jutjuber laže i lažno se predstavlja, optužujući druge da koriste nedozvoljene supstance, zapravo, time prikrivajući svoju sramotu i svoje konzumiranje opojnih droga.

 

 

Jasno je da je ovo samo početak, ali početak koji urniše Bogdana Ilića koji se predstavlja kao fin i kulturan mladić, bez ikakve kriminogene prošlosti, ali i sadašnjosti i koji svojim sramotnim izjavama i video snimcima koje objavljuje, pokušava da se ''opere'' od frapantne istine.

BONUS VIDEO: