PEVAČICI ISPALE GRUDI USRED NASTUPA! Tea Tairović zavodljivo plesala, nije NI PRIMETILA kada joj je spala haljina! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 05.09.2022 | 15:24


Jedna od naših najzgodnijih pevačica ostavila je sve prisutne u čudu kada je tokom nastupa njena haljina otkrila "kritične delove".

Foto: ST/V. LUKIĆ
PEVAČICI ISPALE GRUDI USRED NASTUPA! Tea Tairović zavodljivo plesala, nije NI PRIMETILA kada joj je spala haljina! (VIDEO)

Pevačica Tea Tairović poznata je po tome da atmosferu na svojim nastupima svaki put dovede do usijanja, a ovaj put otišla je korak dalje!

Naime, Tea je tokom jednog od svojih nastupa zapalila masu pesmama, a dok je zavodljivo plesala u jednom trenutku njana haljina je spala sa grudi, pa su svi prisutni ostali zatečeni prizorom!

Pevačica se utegla u usku plavu haljinu koja joj je jedva prekrivala bujne grudi, a snimak na kom se vidi nezgodan trenutak proširio se društvenim mrežama brzinom svetlosti. POGLEDAJ GALERIJU

 

"S*sa je napustila haljinu", "Vidim da joj ne smeta", samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, Tea Tairović ponosno nosi titulu kraljice bakšiša. Međutim, koliko je težak bio njen put do uspeha jednom je priznala.

- Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj tempo mnogo bolje nego što sam mislila, jer brinem o zdravlju i trudim se da se zdravo hranim. Srećom, i kada se ugojim, ja otprilike isto izgledam, ali moram priznati da to teškom mukom održavam - rekla je nedavno pevačica za domaće medije.

 

BONUS VIDEO: