Ne želi da prihvati POMOĆ PSIHIJATRA, NASRTALA je i na bivše PARTNERE! Severina ponovo uhvaćena u LAŽI, jedan DETALJ na fotografijama otkriva SVE!


IZVOR: Republika - 02.09.2022 | 08:45


Svađa pevačice Severine Vučković (50) sa sestrom Marijanom Popović nije prvi porodični incident.

Foto: Profimedia, Instagram
Ne želi da prihvati POMOĆ PSIHIJATRA, NASRTALA je i na bivše PARTNERE! Severina ponovo uhvaćena u LAŽI, jedan DETALJ na fotografijama otkriva SVE!

Žestoke reči, psovke i uvrede, kako pišu hrvatski mediji, padale su i pre, ali su svi to više-manje skrivali. I s majkom Anom bilo je nesuglasica. Ali tek sad kad je došlo do fizičkog obračuna sa sestrom Marijanom u Splitu, "klupko tajni" u pevačicinoj porodici polako se odmotava.

- Severina me mlatnula kišobranom. Nije istina da nisu znali gde živim i da se nisam viđala s članovima porodice. Viđala sam se s njima pre epidemije korona virusa, a znalo se da sam poslednje vreme u Nemačkoj - rekla je Marijana Popović za 24sata.hr dok je još oporavljala nakon žestokog obračuna u stanu svoje i Severinine majke, ne želeći da iznosi više detalja.

Foto: printscreen/facebook

Marijana Vučković Popović

 

Marijanu su, kako prenose hrvatski mediji, lekari u bolnici detaljno pregledali. Njene povrede su lakše, ali su joj na prijemu zaustavili krvarenje kako bi policija odradila svoj deo posla i prema povredama ustanovili detalje sukoba.

Marijanini prijatelji i poznanici kažu kako se upravo fotografije pevačice ne podudaraju s njenom stranom priče. Severina je tvrdila da joj je sestra istrgnula lančić s vrata, dok joj se na fotografiji s posekotinicom na čelu na vratu ističe zlatni lančić.

Foto: privatna arhiva

Severina Vučković nakon napada na sestru

 

- Kako joj ga je onda iščupala? - pitaju se prijatelji Severinine starije sestre, a kažu da su i oni upoznati s pričom o temperamentnijim sukobima pevačice s ostalim članovima porodice.

Istu priču iznela je i Marijana za medije.

- Mojoj porodici je teško izaći na kraj s njom jer ne želi da prihvati pomoć psihijatra i da ode na lečenje. Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice... Pa, i na bivše partnere Igora i Milana! I njih je fizički napadala - tvrdi Severinina sestra.

 

BONUS VIDEO: